05.09.2009.

05.09.2009, agucsss
Šodien lasīju dzelteno presi un tur bija raksts par to, ka mūsu valsts prezidentam nav autovadītāja apliecība iegūta. Nu ok, viņu gandrīz visu laiku vadā šoferi..bet bija ziņa arī par viņa dēlu Kārli, kuram ir tikai 16 un viņš braukā ar auto ar saviem draugiem,kuri nav diži vecāki par viņu, kur nu vēl ar 3 gadu stāžu. Stulbums :) Man liekas, ka prezidenta dēla statuss nevis ļauj tev " apiet" likumus, bet gan spiež tos cītīgak ievērot. Atceros,ka bija skaļas diskusijas par to, ka Jūrmalas rezidencei jābūt lieliskā stāvoklī, lai ārzemju viesiem atstātu labu iespaidu...tad kādu iespaidu diez atstāj šis fakts, ka ne prezidentam, ne viņa 16 gadīgajam dēlam nav autovadītaja apliecības un abi braukā ar auto? :)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Vai tad runa gāja par Valda autovadītāja apliecību? Man šķiet, ka par ūdenstransportlīdzekli, ko viņš vasara vadīja (nu to Žarzecka laivu) un ka tam viņam nebija vadītāja apliecības!
07.09.2009 21:36 | saite | Atbildēt

+0
Un, protams, ja viņš iekļūtu avārijā, tad tas tiktu nenormāli slēpts :)
06.09.2009 16:21 | saite | Atbildēt

+0
tas sīkais tusē ar sen jau kā pilngadīgajiem, bet fakts, ka tur ir tālu no jebkādu likumu ievērošanas ir neapšaubāms.
06.09.2009 00:08 | saite | Atbildēt

+0
Kārlis un sexīgs? džīzas, viņš tam pēc sava tēva izskatās :D:D
05.09.2009 23:27 | saite | Atbildēt

+0
Jā, es arī draugiem.lv esmu redzējusi, kā šis pie auto stūres sēž dažās bildēs.
05.09.2009 22:30 | saite | Atbildēt

+0
Tas Kārlis ir sexīgs puikiņš (l) Būtu jaunāka ehh.. :-D Piekrītu, ka Latvijā, ir saujiņa izredzēto, kuri var atļauties neievērot likumus(un es domāju, ka tas neattiecas tikai uz Zatleru famīliju), bet nu tiešām liels fui prezidenta kungam un viņa dēlam, galu galā, viņi taču prezentē Latvijas valsti un rāda piemēru Latvijas iedzīvotājiem :-/
05.09.2009 22:06 | saite | Atbildēt

+0
a Lilitiņai vismaz ir tiesības? :D
05.09.2009 21:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits