brauksana prom

17.07.2009, agucsss
Tagad sezu, kad biletes jau ir nopirktas, un saprotu, ka nemaz TIK slikti jau seit nav. :D Meginu domat pozitivi - siltums, okeans, jaunais gads un ziemassvetki svinot +20 gradu siltuma. Bet no otras puses macas domas virsu par to,ka nav iekrats tik daudz,lai varetu pavisam mierigu sirdi prom braukt. Secinajumi? Jaturpina pardot visu,ko vien iespejams, jo lidzi tapat es varu nemt vien 25 kg.. dators - minus 2kg, mana jauna guess somina vel minus 1.5. Ehh,tenerife, es naku..laikam!

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
+ telts tik līdzi jāņem, ja nu līst :D
paldies, sunce! :D
17.07.2009 14:59 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D :-D lai izdodas!!! Turu īkšķus par Jums abām! :D
17.07.2009 14:57 | saite | Atbildēt

+0
Tiesi ta :D:D:D bet visam savs labums, komunalie bez maksas - par gaismu nav jamaksa, par udeni ari, ari elektribu- jo muziku dzirdesim no tuvejiem barcikiem :D
17.07.2009 14:32 | saite | Atbildēt

+0
ja mums nebūs darba, tad mēs neatpūtisimies pie okenāna, bet gan tur dzīvosim :D :D
17.07.2009 13:56 | saite | Atbildēt

+0
Bus ok :) Nu seit smird klimats un tas, ka visus atlaiz un darbu atrast nevar :D Ja tur nebus darba, tad vismaz bus silti gulet pie okeana :D hahaha
Mes easy :D katrai sava istaba bus :D
17.07.2009 03:47 | saite | Atbildēt

+0
nu, turaties, ko lai citu saka.. :D
man viena paziņa brauca prom no LV, pirms tam visur un visiem bļaustījās kā LV smird, ir stulba, debīla utt utt. pēc nedēļas viņa jau raudāja, kā grib atpakaļ :D cerams, ka Jums tā nebūs :-P a jūs ar hellish jau sen draudzenes? labi varēsiet sadzīvot un dalīt dzīvesvietu? :D
17.07.2009 02:55 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits