Piesakies izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match!

14.06.2013

Mēs visi esam atšķirīgi, vai ne? Tāpat mūsu āda. Tāpēc Garnier Skin Naturals ir radījis Nordic Moisture Match – jaunākās paaudzes mitrinošos krēmus ar 24 stundu iedarbību, kas ideāli atbilst katras ādas individuālajām vajadzībām.

Trīs, īpaši pielāgoti sastāvi ātri iesūcas, lai darbotos saskaņā ar Tavu ādu un tās vajadzībām. Bagātināti ar efektīvu dabīgo minerālvielu un barības vielu kopumu, tie nodrošina tieši tik lielu mitrināšanas devu, cik ādai nepieciešams. Nordic Moisture Match krēmi nesatur parabēnus un ir piemēroti arī jutīgai ādai.

Pierādīta efektivitāte*:
• Tūlītējs ādas mitruma līmeņa pieaugums par 40%.
• 24 stundu nepārtraukta iedarbība.
• Pēc mēneša ādā atjaunojas dabiskie mitrināšanas procesi.

Atrodi ideālo mitrinošo krēmu atbilstoši savai sejas ādai:

Kombinētai un taukainai ādai
Viegla un matējoša tekstūra, kas bagātināta ar zaļās tējas ekstraktiem. Nesatur eļļu un ātri iesūcas ādā. Ak, cik matējošs!

Normālai ādai
Maigs un zīdains krēms ar zilās ūdensrozes ekstraktu, kas līdzsvaro un izlīdzina ādu. Kāds svaigums!

Sausai un ļoti sausai ādai
Ļoti bagātīgs un Īpaši mitrinošs krēms ar kamēlijas eļļu, kas baro un nomierina ādu. Nav taukains un ātri iesūcas ādā. Atā sausumam!

Piesakies bezmaksas Nordic Moisture Match paraudziņiem: www.garnier.lv/moisturematch.

Piesakies izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match!

Lai pieteiktos izmēģināt Nordic Moisture Match, atrodi sev piemērotāko produktu www.garnier.lv. Līdz 1.jūlija 16:00 pastāsti mums, kādēļ tieši tu gribētu izmēģināt šo Nordic Moisture Match un kāds ir tev piemērotākais produkts. Lai to izdarītu, tev ir jābūt reģistrētai Cosmo.lv lietotājai (reģistrēties iespējams šeit). Savu pieteikumu raksti komentāros zem šīs ziņas un vēlams, norādi savu vecumu. Ielāgo: ja būsi viena no piecām laimīgajām produktu saņēmējām, tavs pienākums būs mums atsūtīt savu viedokli par produktiem. Publicēsim arī tavu vārdu, vecumu un fotogrāfiju! Ar uzvarētājām sazināsimies, zvanot uz reģistrācijā norādīto tālruņa numuru, tāpēc, lūdzu, pārliecinies, vai tas ir korekts (uzstādījumi - konts - telefona numurs).

* Instrumentālas pārbaudes – 24 sievietes.

Komentāri [28]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sveiki, man ir 16 gadi un es vēlos izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match krēmu kombinētai/taukainai ādai, jo man ir kombinēta āda un tā sagādā ne mazums problēmu. Līdz šim neesmu atradusi tādu mitrinošu krēmu, kas būtu piemērots manai ādai un neizraisītu vairāk problēmu. Es vēlētos izmēģināt šo krēmu, jo domāju, ka šis varētu būt man piemērots krēms. :)
01.07.2013 12:03 | saite | Atbildēt

+0
Ir vasara, un ir pietiekoši daudz dienas, kad saulīte mūs silda un iepriecina. Tiešī šī fakta dēļ mana sejas āda mēdz spīdēt. Iesākt dienu ar labu mitrinošo kremu, kas vēl nedaudz matē ādu, kas gan var būt vēl labāk. Domāju, ka Nordic Moisture Match taukainai sejas ādai ir tieši tas, kas man šovasar nepieciešams! :) Rūta, 23 g.v. :)
01.07.2013 11:08 | saite | Atbildēt

+0
Palasiju par kremiem atsauksmes interneta,loti ceru,ka busu viena no piecam,vai ari gaidisu mazo paraudzinu,bet visticamak bus vien jaiet nopirkt. Tiesam brinos,kur tik labas atsauksmes:):)
30.06.2013 17:48 | saite | Atbildēt

+0
Sveiki!
Man ir 21 gads un beidzot esmu izpētījusi visus krēmus. Un šķiet, ka man vispiemērotākais būtu Nordic Moisture Match kombinētai un taukainai ādai. Vēlos izmēģināt tieši šo krēmu, jo pēc apraksta tas liekas ideāli piemērots vasarai, kad mana āda ir vispūcīgākā. :) Pēc aktīvas riteņbraukšanas vai vētrainas ballītes atliks vien nomazgāt seju un uzklāt Nordic Moisture Match kombinētai un taukainai ādai, lai tā atkal atžirgtu, būtu mitrināta tur, kur nepieciešamas un viss liekais nomatēts vietās, kur nekam nav jāspīd.
Ceru, ka izdosies izmēģināt šo brīnumu.
28.06.2013 20:40 | saite | Atbildēt

+0
Esmu 21 gadu jauna, un vēlos izmēģināt Nordic Moisture Match normālai ādai. Man ir kombinēta āda- vietām ir sausi pleķīši, bet T-zonā āda spīd. Vasaras periodā it īpaši izjūtu vajadzību pēc mitrināšanas, ko uzskatu par galveno veselīgas ādas priekšnoteikumu. Iepriekš Garnier produkti man nav likuši vilties tieši sejas kopšanas ziņā, tāpēc labprāt izmēģinātu šo jaunumu, lai varētu salīdzināt ar citiem Garnier sejas krēmiem, ko esmu lietojusi.
28.06.2013 11:56 | saite | Atbildēt

+0
Mani sauc Kristiāna un man ir 17 gadi. Vēlos izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match normālai ādai, jo mana sejas āda pārsvarā ir normāla. Līdz šim mani vairākkārt pirktie produkti ir tieši no Garnier, gan matiem, ķermenim, gan arī sejas ādai. Varu apgalvot, ka āda pēc garnier produktiem tiešām paliek maigāka un svaigāka. Ar nepacietību gaidīšu Nordic Moisture Match normālai ādai, lai varētu to izmēģināt.
27.06.2013 14:37 | saite | Atbildēt

+0
Sveiki,
Aizpildot testu, secināju, ka man ir nepieciešams krēms sausai ādai. Visu laiku domāju, ka vispiemērotākais man būtu jauktai tipa ādai. Tātad, paldies - uzzināju ko jaunu! :)
Man ir 19 gadu. Šobrīd lietoju krēmu no Avon, taču esmu pārliecināta, ka izmēģināšu šo jauno krēmu! Nekad neesmu lietojusi sejas produkciju no Garnier, tā kā šī būtu jauna pieredze manā sejas kopšanas rutīnā. Ļoti patīk arī jaunais iepakojums, ļoti interesants!
Paldies par iespēju!
Visu gaišu,
Kristīne.
26.06.2013 22:20 | saite | Atbildēt

+0
sveiki!man ir 20 gadi un man ir kombineta ada.esmu izmeginajusi visus iespejamos lidzeklus bet neviens nav palidzejis man atrisinat manu problemu.ziema mana sejas ada ir sausa bet vasara taukaina.ceru ka Garnier Nordic Moisture Match krems man palidzes un klus par manu favoritu.
26.06.2013 21:45 | saite | Atbildēt

+0
Man ir 27 gadi un mana sejas āda ir kombinēta, tapēc es ļoti vēletos izmēģināt Nordic Moisture Match taukainai sejas ādai. Es vēlētos, lai mana sejas āda nebūtu sausa, tā būtu vienmēr mitrināta un bez spīduma. Šis piedāvājums nāk tieši laikā, jo es joprojām esmu ideālā krēma meklējumos un iespējams, ka Nordic Moisture Match būtu piemērotākais krēms manai sejas ādai.
26.06.2013 19:00 | saite | Atbildēt

+0
Man ir 21 gads un man sejas āda ir kombinēta, tapēc ļoti vēletos izmēģināt Nordic Moisture Match taukainai sejas ādai,. Vēlos lai mana āda ir vienmēr mitrināta un bez spīduma.
šis piedāvājums nāk tieši laikā, jo iepriekšējais krēms nepalīdzējā, bet tā visi skrubji ir no garnier, tapēc varbūt arī šis krēms būs man tieši laikā un palīdzēs iegūt skaistu sejas ādu pa kādu sapņoju jau ilgu laiku!
26.06.2013 17:24 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits