Piesakies izmēģināt jauno Garnier OLIA matu krāsu!

27.05.2013

Laika gaitā matu krāsošanas jomā ir noticis milzīgs progress. Matu krāsas izmantošana ir kļuvusi matiem drošāka, piešķirot tiem košu un mirdzošu krāsu, taču nepatīkamā amonjaka smaka un galvas ādas kairinājums nekur nav pazudis. Kā panākt, lai matu krāsošana pārvērstos par patīkamu nodarbi, kuras laikā mati kļūtu vēl skaistāki?

Garnier laboratorijās tika izveidota  matu krāsošanas tehnoloģija, kas iedarbojas ar eļļas aktīvo spēku. Šo tehnoloģiju sauc par eļļas piegādes sistēmu ((ODS) Oil Delivery System). ODS sistēma ievada krāsas pigmentus mata škiedrā, saglabājot mata dabisko aizsargkārtiņu. 60% eļļas, kas atrodas krāsas krēmā, veicina krāsošanas procesu. Pats galvenais — amonjaks vairs netiek izmantots. Tagad eļļa sniedz ko vairāk par matu kondicionēšanu!

Garnier Olia matu krāsa ļauj sasniegt ilgnoturīgu rezultātu, vienlaikus redzami uzlabojot matu kvalitāti un nodrošinot optimālu galvas ādas komfortu. Garnier Olia ir mainījusi matu krāsas lietošanu, tostarp arī tekstūru un aromātu, lai  krāsošanas process mājās kļūtu par patīkamu nodarbi.

Lai pieteiktos izmēģināt Garnier Olia matu krāsu, izvēlies savu OLIA toni http://garnier.lv/olia/lv/krasas-selektors. Līdz 9. jūnijam 23:00 pastāsti mums, kādēļ tieši tu gribētu izmēģināt šo krāsu un kāds ir tavs vēlamais tonis. Lai to izdarītu, tev ir jābūt reģistrētai Cosmo.lv lietotājai (reģistrēties iespējams šeit). Savu pieteikumu raksti komentāros zem šīs ziņas un vēlams, norādi savu vecumu. Ielāgo: ja būsi viena no piecām laimīgajām produktu saņēmējām, tavs pienākums būs mums atsūtīt savu viedokli par produktiem. Publicēsim arī tavu vārdu, vecumu un fotogrāfiju! Ar uzvarētājām sazināsimies, zvanot uz reģistrācijā norādīto tālruņa numuru, tāpēc, lūdzu, pārliecinies, vai tas ir korekts (uzstādījumi - konts - telefona numurs).

Komentāri [47]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ir 60.gadi. Dabīgā matu krāsa ir Tumši brūni. Matus jaunībā nekrāsoju mati bija spēcīgi veselīgi un vienmēr man kāds izteica komplimentus par manu matu krāsu un jautāja ar ko es krāsojot. Sāku krāsot tikai tad, kad parādījās sirmie mati un tagad matu krāsošana ir kļuvusi par nepieciešamību (visi taču grib būt jaunāki, skaistāki). Vēlos piemeklēt sev vissaudzējošāko un noturīgāko matu krāsu, jo mati arī ir palikuši vecāki un plānāki. Līdz šim krāsoju pārsvarā frizētavā, bet tās krāsas mani neapmierina, jo pēc krāsošanas spilvendrāna arī nokrāsojas un pirmajā dienā ja nosvīstu tek krāsaini sviedri. Lai bieži nav jākrāso un jābojā mati, tad izvēlos tādu matu griezumu un ķemmēšanas veidu kur ataugošie sirmie mati ir paslēpti. Labprāt atrastu vienu ražotāju un pie tā arī turpmāk turētos. Ceru uz veiksmīgu sadarbību.
07.06.2013 16:36 | saite | Atbildēt

+0
sveiki.! mans vārds ir Daira un vecums- 20 gadi.!
Matus krāsoju aptuveni kopš 16 gadu vecuma, un mans izvēlētais krāsošanas tonis ir blonds. Kā jau zināms, blondā matu krāsa bojā matus visvairāk, tāpēc laika gaitā mati no krāsošanas ir palikuši trausli, nespodri un neveselīgi - tiem ir tendence lūzt, kā arī matu galu šķelšanas arī ir ļoti aktuāla. Gribētos ļoti izmēģināt šo jauno Garnier piedāvājumu, jo uzksatu, ka ši matu krāsa atdzīvinātu manus matus, padarot tos mirdzošus un dabīgi skaistus. Jau izsenis lietoju Garnier produkciju-šobrīd aktuālu "Garnier goodbye damage" jaunā sērija, ar kuras kvalitāti esmu pilnībā apmierināta, tomēr jāatzīst, ka matu krāsošanai izvēlos citas firmas matu krāsas, tāpēc es būtu priecīga, ja jūs sniegtu man izspēju izmēģināt arī matu krāsu, lai varētu pilnībā apstiprinoši būt "Garnier " fane un matu krāsu izvēlēties arī turpmāk.. : )
07.06.2013 13:13 | saite | Atbildēt

+0
Madara- 19 Matus pirmo reizi nokrāsoju 18.gadu vecumā,ilgi nācās meklēt to īsto krāsu, un laikam jau nebiju īsti pārliecināta, ka to vēlos, bet rezultāts nebija slikts. Man ļoti tuvojas izlaidums,un mati būs jākrāso,dzordēju par šo jauno matu krāsu, tapēc ļoti vēlos izmēģināt šo matu krāsu. Vēl nekad neesmu krāsojusi matus ar šo krāsu, tapēc, manuprāt, lieliska iespēja! :)
07.06.2013 10:12 | saite | Atbildēt

+0
man ir 18.gadi . pirmo reizi nokrāsoju matus 15.gadu vecumā. man bija šķipsnas,jo tolaik tas bija ļoti populāri. pēc 1.nedēļas vairāk nevarēju redzēt sevi ar škipsnām,tāpēc sāku krāsot matus. un tā es vairākas reizes krāsoju matus un tā tas pamazām kluva par ierastu lietu. tā kā taisnoju matus,tie nav vairāk tik gludi un spīdīgi. Gribētos izmēģināt jauno matu krāsu ar eļļu,lai pabarotu matus un lai aŗī mati kļūti smukāķi un veselīgāķi. Tonis būtu-4.15. vēsi brūns. ;)
07.06.2013 00:38 | saite | Atbildēt

+0
Esmu 19 gadīga jauniete. Matus krāsoju jau vairākus gadus-precīzu gadu skaitlīti, kurā sāku to darīt, neatceros. Esmu no cilvēkiem, kas nebaidās eksperimentēt, tādēļ matu toņi man ir bijuši visdažādākie. Šobrīd favorīttonis man ir sarkanais- ar kuru es sevi varu paspilgtināt un padarīt ugunīgāku un izteiksmīgāku. No visiem šiem, Garnier Olia, piedāvātajiem toņiem manas simpātijas ir kritušas uz toni nummur 6.6. Takā man ar steigu tuvojas izlaidums, un mati ir viena no tām detaļām, kas koptēlu padara dzīvīgāku un izteiksmīgāku, es ar sajūsmu šo krāsu izmēģinātu.
06.06.2013 13:35 | saite | Atbildēt

+0
Sveiki!
Lai gan patreiz esmu tikai 16 gadus veca, matu kopšana man ir ļoti nozīmīga. Drīz apritēs gads, kopš krāsoju matus. Lietoju tikai Garnier matu krāsas, tāpēc vienmēr izmēģinu jaunos piedāvājumus. Esmu apmierināta un iesaku arī draudzenēm. Esmu garu matu īpašniece, tāpēc tos kopt ir īpaši grūti, jo tie ātri kļūst vāji un lūzt. Ikvienas sievietes lielākā un skaistākā rota ir viņas mati - kāpēc gan nerūpēties par tiem pēc iespējas labāk, krāsojot tos bez amonjaka? :)
Ar prieku izmēģinātu 4.0 tumši brūno garnier OLIA matu krāsu. :)
06.06.2013 12:37 | saite | Atbildēt

+0
Man ir 25 gadi un shobriid mana dabiigaa matukraasa ir sirma-stress dara savu.Ne visas kraasas nokraaso sirmos matus pilniibaa,tamdeelj labpraat izmeegjinaatu juusu piedaavaato 1.o melno matukraasu :)
06.06.2013 09:52 | saite | Atbildēt

+0
18 gadi, tiko ka esmu kluvusi par blondini un labprat izmantotu so iespeju piedalities loterija un vinnet! garnier krasa esmu vienmer izmantojusi,....kpc gan tgd ne?:)
mans idealais tonis 9.0! punkts:)
05.06.2013 20:17 | saite | Atbildēt

+0
Man ir 18 gadi, un matus krāsoju jau diezgan ilgu laiku (apm no 13 gadiem)
esmu izmēģinājusi vairākas krāsas - sākot no blondiem līdz melniem, ieskaitot sarkano, bet nekad nevaru atrast savu īsto toni. Tagad esmu uzzinājusi, ka man piestāvētu Garnier olia 8.0 blondais tonis un 6.0.gaiši brūnais tonis. man ir ļoti sausi mati, tāpēc cenšos meklēt nesausinošas un kvalitatīvas matu krāsas. matus neesmu krāsojusi jau 2 mēnešus.
05.06.2013 10:34 | saite | Atbildēt

+0
26 gadi.
Pashlaik esmu blondaa tona mekleejumos un 10.0 tonis buutu kaa radiits prieksh manis. Tieshi taaadus matus veelos.
05.06.2013 10:33 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits