Lai tava āda būtu skaista

17.04.2009

Avon Solutions sērija nu ir pieejama jaunā novatoriskā iepakojumā. Divi produkti - dienai un naktij vienā iesaiņojumā!

AM Protect tehnoloģija - dienai. Krēms satur īpašu  vielu kompleksu, kuru aktivizē gaisma, antioksidanti - vitamīni E un C, SPF 15.

soltrial_a_430

PM Repair tehnoloģija - naktij. Satur ekskluzīvu irbulenes ekstraktu, kas aktivizē hialuronskābes veidošanos un uzlabo ādas spēju uzturēt mitrumu. AQP- 8 proteīns veicina dabisko mitrināšanas procesu.

pscna_123_430

Avon Solutions līnijā ietilpst krēmi ādas mitrināšanai, normālai, taukainai, nobriedušai un taukainai ādai. Kā arī - katram ādas tipam atbilstoši ādas tīrīšanas līdzekļi. Daži no tiem - arī divi vienā!

Jautā savai Avon Konsultantei!

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Kreems likaas paaraak taukains :-(
26.04.2009 17:25 | saite | Atbildēt

+0
ieraudziiju ka man ar tads skapii stav,bet nekad nesmu lietojus...:D
20.04.2009 19:55 | saite | Atbildēt

+0
Piedošanu, bet es tomēr nesaprotu, kā āda var būt skaista, ja viņu nozieķē ar naftas pārstrādes produktiem.
18.04.2009 16:07 | saite | Atbildēt

+0
es vienreiz nopirku to kas bija vecajā iepakojumā un man alerģija uzmetās.dīvaini, jo nekad neesmu bijusi alerģiska. Taču manas klientes lieto šo krēmu un ir apmierinātas :-)
18.04.2009 14:36 | saite | Atbildēt

+0
ja kāda lieto, varētu lūdzu man pateikt atsauksmes ? :-)
18.04.2009 02:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits