Stilīgā skropstu tuša Volum’Express Lift-Up ir klāt!

12.03.2008

Tieši Maybelline New York pirmsācējs Thomas L. Williams radīja pašu pirmo skropstu tušu pasaulē Maybelline mascara - tas bija 1913.gadā. Radošais ķīmiķis to radīja savai māsai Maybel, pēc kuras vārda arī radās kompānijas nosaukums Maybelline. Un tagad klajā nāk stilīgākā jaunā skropstu tuša - Volum'Express ...

Volum'Express Lift-Up, pateicoties patentētajai Volum-Lift izliektajai birstītei, tāpat kā klasiskā Volum'Express, acumirklī piešķir skropstām trīs reizes vairāk apjoma un perfekti atdala tās. Jaunā tuša vienlaikus arī ievērojami uzliec skropstas, tādējādi padarot skatienu "atvērtāku" un acis - vizuāli lielākas. Būtiski, ka Volum'Express Lift-Up ir īpaši noturīga, līdz pat 24 stundām! Tāpēc, ja paredzēts ballēties visu nakti, šī skropstu tuša būs īstā izvēle - tā Tevi nepievils!

ve_lift_up_new_400

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Jā, par to, kas teikts augstāk piekrītu - tas, ka Latvijā visas preces ir nopērkamas sliktākā kvalitātē nekā citur.
Bet par tušu, hm, es nezinu, man pašai maybelline tušas un vispār pati kosmētikas līnija neiet pie sirds, bet tā kā meklēju tušu, tiešām labu, un vadoties pēc atsauksmēm, tad būs jāpamēģina.
Pati lietoju Rimmel tušas, un tās tiešām ir super! (l)
03.06.2008 16:47 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es jau iegādājos šo tušu, man ļoti patīk, un salīdzinoši lēti- Drogās ~4.35 LS. Tiešām efekts uzreiz manāms,gan uzliec, gan piešķir apjomu, noturās arī ļoti labi! :)
16.03.2008 15:54 | saite | Atbildēt

+0
Piekrītu pēdējam komentāram :-D
13.03.2008 13:13 | saite | Atbildēt

+0
atkal jaunumins :-D man jau vispar maybelin tusas patik,bus japamedina (l) (l) (l)
12.03.2008 14:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)