Kādas vasaras nakts stāsts

18.07.2012

Šis ir stāsts par donžuānu, kuru zināju jau vairākus gadus. Man likās, ka viņš mani neievēroja... līdz kādam brīdim.

Kādā siltā vasaras vakarā biju izgājusi laukā vienkārši pastaigāties, sakārtot savas domas, jo nesen biju izšķīrusies no sava bijušā un vēlējos "izvēdināt smadzenes". Biju iegrimusi savās domās, kad redzu pretimnākošo siržu lauzēju. Saņēmu sevi rokās un gāju pretī... Un tad kaut kas notika. Līdz šim viņš nebija mani uzrunājis, bet tagad smaidīgs nāca man klāt un sasveicinājās. Es, protams, biju šokā! Daudz mēs nerunājām, viņš tikai pavaicāja, ko es darīšu rītvakar. Atbildēju, ka lielu plānu man nav un tad viņš mani uzaicināja uz vietējo pasākumu. Es nezināju, ko atbildēt, bet teicu, ka padomāšu. Tā nu pienāca vakars un biju, godīgi sakot, satraukta. Ballē mazliet padejojām, bet tas bija tikai sākums. Bijām mazliet iedzēruši un gājām mājās, pie dzelzceļa bija tādas kā pļavas un tur viņš mani apturēja. Paņēma mani aiz rokas un ieveda pļavās........viņš apsēdās un lika, lai es apsēžos viņam klēpī. Man sirds sitās tik ātri, ka nezināju ko darīt, jo man viņš ļoti patika, nu ĻOTI! Tā nu es apsēdos viņam klēpī un laikam alus darīja savu. Es sāku viņam bužināt matus un puisis sacīja, cik ļoti viņam tas patīkot. Nākamajā mirklī mēs bijām kaili un tur pat pļavās karsti mīlējāmies! Pēc tam mēs kopīgi devāmies mājās, kur mūsu ceļi šķīrās, bet uz atvadām viņš man veltīja tik karstu skūpstu, ka joprojām jūtu to uz savām lūpām. Pagāja vasara un es vairs viņu nesatiku, žēl, bet tā bija labākā vasara manā mūžā!

Laura, 18 gadi.

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
da visiem manuprāt mūsdienās ir bijuši vienas nakts sakari, neko sliktu tur nesaskatu, vismaz ir ko atcerēties , nav garlaicīga dzīve visu laiku ar vienu un to pašu vienā un tajā pašā vietā, dzīve priekš tam ir domāta lai dzīvotu un izbaudītu dotās iespējas, kāda jēga ja tu dzīvo tikai lai eksistētu, iekļautos kādos sabiedrības nospraustos rāmjos, neizbaudītu doto iespēju un pēc tam lauztu galvu visu atlikušo dzīvi kā būtu bijis ja būtu bijis tā!
30.05.2013 18:51 | saite | Atbildēt

+0
Vismaz kaut kas atmiņām skaists. Donžuāni zina ko sievietes vēlās :)
29.03.2013 00:41 | saite | Atbildēt

+0
Skaisti, jā, bet mūsdienās nekas nenotiek bez alkohola, nožēlojami.
28.11.2012 00:10 | saite | Atbildēt

+0
tiešām jauks stāsts tikai ne ar tik laimīgam beigam! :)) bet ar jauka vasara!
08.09.2012 16:52 | saite | Atbildēt

+0
Gadījuma sakars...un tāpēc uzreiz foršākā vasara?
29.07.2012 20:51 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Heh.. un drīz būs vēl viens stāsts par to, kā viņa palika stāvoklī un nezin, kā pateikt bērna tēvam par To vasaras nakti.. :D
19.01.2013 18:55 | saite

+0
foršas fantāzijas :D
29.07.2012 16:34 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

-1
Žēl, ka tev tās liekas fantāzijas! Laikam neko tādu neesi pati piedzīvojisi :)
31.07.2012 10:50 | saite

+1
Patiik taadas meitenes,kuras uzdriikstaas izdariit kaut ko taadu!!! Tas man atgaadina sevi :)
25.07.2012 16:15 | saite | Atbildēt

+1
Lasot likās ka sajūtu to visu uz sevi. Skaisti! Būs jaukas atmiņas :)
23.07.2012 14:39 | saite | Atbildēt

+0
zini tu esi ļoti drosmiga lai šadu pastastitu. un ja es piekritu ka bus ko atcereties.
Un ar savu nakamo miloto cilvēku tu to visu vel labak piedzivosi.
20.07.2012 20:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits