Dažreiz prāts ir gudrāks par sirdi

09.11.2011

Pēc divu mēnešu satikšanās viņš kļuva greizsirdīgs un mazliet valdonīgs. Viņa klātbūtnē nevarēju ne sarakstīties ar draudzeni, ne vispār telefonu paņemt rokā, draudēja, ka tad man atņemšot viņu. Vakarā, kamēr viņš mazgājās, izlasīju viņa sms. Izrādās, viņa bijušā ir stāvoklī un viņš atsakās viņai maksāt alimentus. Tad ar draudzeni izdomājām pārbaudīt, cik uzticīgs viņš ir. Draudzene izlikās par Santu, jaunu skaistu meiteni kas mācās par medmāsu un caur sms viņam rakstīja, pec divām nedēļām viņš viņu jau sauca par sirsniņu un bija gatavs ar viņu satikties. Tas bija mans pēdējais piliens, tad mēs izšķīrāmies. Pēc mēneša uzzināju vairākas šokējošas ziņas par viņu un esmu priecīga ka laikus tiku no viņa vaļā un bez zilumiem.

A-H (20).

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu meitenes ko lai es jums saku, a jus pasas zināt visi viriesi ir cukas un vienmer tadi ir bijusi un bus... Man arī bija draugs mēs kopā bijām trīs gadus un pēc tam izšķīrāmies viņš man iesita... un pec tam ludzas atpaal bet es vinam pediedevu... tagat vins mani noliek savu draugu priesa ka likts:( bet mani tas neuztrauc tagat esmu briva gribu ko daru neviens sikumins dzive nemaisa un nekomade mani es jutos ka putns kas pacelies sparnos kuru netur un vins var lidot..:)) nu meitenes es varu jums tikai teikt kad viriesi ie cukas nekas vairaka... izmanto mus lai tikai dabutu seksu, vot to meitenes vini velas no jums dabut... sd tu iepazisties ar puisi vins sd dabon no teviss seksu un jau rit pamet tevi pasaka kad naksnina esot bijusi feina utt.
11.11.2012 22:56 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
Ne visi vīrieši ir cūkas,to Tu vari iegaumēt! Tad nav jāvandās pa cūku kūti,meklējot savu kuili! Man ir lieliskākais VĪRIETIS pasaulē un esmu laimīga!
05.06.2013 14:59 | saite

+1
Dēl savu negativo pieredzi nevajag uzreiz nolikt visus!Tapat es varu pateikt ka visas sievietes ir maukas,jo kada kadiem dod par daudz...Stulbi apgalvojumi...Teikšu tapat kaa IEVA,mans ir labakais,ar saviem -,bet es jau ari neesmu zeltiņš..
30.08.2013 23:56 | saite

+0
Šausmas labi kad man nav tads puisis bet nu dažreiz mans puisis mēdz sarakstīties ar citām meitenem.
17.08.2012 12:39 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
kā tu samierinies ar to?
06.02.2015 19:45 | saite

+0
sausmas:(
03.06.2012 18:39 | saite | Atbildēt

+0
mans puisis nav ne resns ne tievs. bet tiesi ka vajag :) vinam blakus jutos drosa un kaa blakus virietim nevis puishelim.. :P nepatik tie kaarnie!!
31.05.2012 23:25 | saite | Atbildēt

+0
http://wp.me/P1J8Ye-5H
17.05.2012 20:41 | saite | Atbildēt

+0
labāk vispār necerēt uz to ka satiekot vīrieti uzreiz kļūsi laimīga jo laime ir atkarīga no tevis pašas
10.04.2012 22:14 | saite | Atbildēt

+1
Un tas jau ir tas trakākais, ka "kas lācītim vēderā" atklājas tikai pēc kāda laika.. Un reizēm šie atklājumi nemaz, nemaz nav patīkami! Tāpēc, dāmas, nesteidzaties nedz ar ievākšanos pie viņa (vai otrādi), nedz ar citām lietām.. Labāk izdzīvot rozā briļļu periodu katram ar saviem pamatiem zem kājām, nekā uz kopējiem, jo ja nu pēc šī perioda viss sagriežas par visiem 180 grādiem, tad viens vienmēr ir lielāks cietējs, nekā otrs.. Un diemžēl jāsaka, ka visbiežāk tā ir tieši šī sieviete :)
07.04.2012 01:16 | saite | Atbildēt

+0
mīļās meitenes, es jums novēlu nesatikt vīriešus, kuri pret jums attiecas, kā pret kaut ko zemāk stāvošu. atcerieties, ka esat īpašas un jums vajag vīrieti, kurš jūs novērtētu :)
20.02.2012 19:59 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits