Par daudz informācijas

03.04.2007, baiba_gabranova

Beidzot izdevās saskrieties ar vienu sen neredzētu draudzeni, kuru pēdējo pusgadu liku mierā, jo zināju - viņa ir svaigi iemīlējusies, tātad "nepieskaitāma". Iemīlējusies viņa esot joprojām, turklāt laimīgi, tomēr viena lieta bojā viņai dzīvi: pārāk daudz informācijas.

Izrādās, puisis viņai atklāti stāsta visu par savām iepriekšējām attiecībām, tai skaitā to, kāda katra ir bijusi gultā. Nav īsti skaidrs, kāpēc viņš to dara. Viņam pašam šķiet, ka tādējādi viņš pauž savu bezgalīgo uzticēšanos un nostāda manu draudzeni īpaši priviliģētā pozīcijā. Savukārt viņa pēc visiem šiem stāstiem jūtas kā sacensību zirgs, kuram tagad dots uzdevums pārvarēt visaugstāko barjeru.

Es (kā cilvēks no malas, kuram viegli runāt) to sauktu vienkārši par sliktu audzināšanu. Tomēr padoms "neņem to visu galvā" nestrādā, jo viņas galvā tas viss jau IR, turklāt ieriktējies uz palikšanu. Informācija sakārtota pa plauktiņiem un visnepiemērotākajos brīžos uzbur galvā dažādas ainiņas.

Cik daudz mēs gribam zināt par savu vīrieti? Daudz. Un mēs esam gatavas pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir - ar visiem viņa trūkumiem un pagātnes pieredzi. Taču diez vai mēs esam gatavas ielaist mūsu attiecībās vēl piecas sievietes, kuras caur šādiem stāstiem nenovēršami ienāk pa mājas durvīm - gluži kā dzīvas.

Starp citu, savu pagātni mana delikātā draudzene gan puisim pēc iespējas nepiemin, un šķiet, ka pret to viņam pretenziju nav...

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu jaa, bet ja dzheks visu laiku staasta par savaam bijushajaam, tad tik tieshaam var sajukt praataa. interesanti, kapeec vinjsh ir apmierinaats ar to, ka tava draudzene vinjam par savu intiimo pagaatni neko nestaasta? uzskatu, ka vajadzeetu vinjiem izrunaaties un ja miilestiiba tik tieshaam ir "laimiiga", tad jau savaa starpaa arii kaut ko sarunaas! :-) ;-)
08.04.2007 04:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
vot stulba situācija. Stulbs džeks patiesībā. Es ieteiktu tai meitenei paskatīties no otras puses: kā tās citas izaudzinājušas viņas džeku tādu, ka viņai viņš tagad patīk un viņai ir, kamā iemīlēties. Es, piemēram, dažās situācijās pat saku paldies sava drauga bijušajām. Man jau liekas, ka daļēji viņas tomēr veidojušas viņu par tādu cilvēku, kurš mani lutina un dāvina ziedus un mandeļu šokolādītes. Nemaz nerunājot par seksu - ir dažas tā-ā-das lietas, ko laikam tikai sieviete var vīrietim iemācīt.
05.04.2007 19:48 | saite | Atbildēt

+0
ar vienu ausi gribas, bet ar otru nē :)
04.04.2007 16:15 | saite | Atbildēt

+0
bet tomēr ir tik grūti klausīties stāstus par tām bijušajām...
04.04.2007 16:11 | saite | Atbildēt

+0
Mūžīgais paradokss! Cik meiteņu nedara visu, lai izspiestu kādas informācijas drupatas par sava vīrieša bijušajām, bet te cilvēks slīkst informācijas apjomā...
Par situāciju man rodas 2 jautājumi - Ja jau viņa bijušās bija tik lieliskas, tad kāpēc, viņi vairs nav kopā? Ja viņas tomēr nebija ideālas, tad kāpēc viņš viņai to visu stāsta un tagad celj debesīs? Jebkurā gadījumā domāju, ka nav vērts tik šausmīgi fokusēties uz sacensību maratonu, jo viņi ir kopā un tas nozīmē, ka viņa ir savādāka, nekā bijušās, bet nekādā gadījumā sliktāka vai mazvērtīgāka!
03.04.2007 17:32 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)