Nobriedušais 

 
Nobriedušais
u.5e3299ada6d03
  • Reitings Reitings: 149
  • Komentāru skaits: 149
 

Draugi

Datumi

  • Reģistrējies:
    30.01.2020 10:54
  • Pēdējo reizi manīts:
    21.02.2020 21:59

Par profilu

 

Par mani: Sveikas burvīgas skaistules!

Ja jūs atvērat manu profilu ar mērķi noskaidrot kāpēc es lieku visiem diagnozes tad atbilde ir vienkārša:

Es trenējos šeit foruma atpazīst cilvēkus ar psihiatriskiem traucējumiem it īpaši narcistiskas un paranoidas traucējumus. Tad kad cilvēks uzliek teksta veida savu domu ir vieglāk to analizēt un var skaidri redzēt, ka viņš manipulē un mēģina diskreditēt, kas ir narcisisma pazīme, vai tam ir iracionāla domašana, kas ir paranoidas personības traucējumu pazīme.

Šeit foruma ir daudz cilvēku un man nevajag meklēt visu laiku jaunus "pacientus" savam treniņam viņi paši nāk un mēģina tiešajā vai netiešā veida man uzbrukt, jo mana uzvedība priekš viņiem ir izaicinoša.

Līdz ar to ir ļoti daudz priekšrocību trenēties tieši forumā.

Kam man tas ir vajadzīgs?

Kad jūs jau noskaidrojāt cilvēka personības traucējumus, tad tas var jums palīdzēt saprast cilvēka turpmāko rīcību un viņa motīvus izlasot parejus diagnozes simptomus.

Līdz ar to jūs attiecīgi varat sakoriget savu rīcību, vai pilnībā izvairīties no saskarsmes ar tiem cilvēkiem, ja tas ir iespējams. Forumā to var izdarīt vienkārši bloķējot cilvēku.

Reālajā dzīvē šis prasmes var ļoti labi palīdzēt un atvieglot Jūms būšanu, mazināt jūsu neveiksmes utt. jo visas problēmas parasti nāk no cilvēkiem ar psihiatriskiem personības traucējumiem.

Intereses: Praktiska psihiatrija :D

It īpaši:
- nacistiskas personības traucējumi - tādi cilvēki parasti spēle prata spēles un mēdz kontrolēt citu cilvēku prātus ar manipulācijām;
- paranoīdas personības traucējumi - cilvēkam ir iracionāla jeb neloģiska domāšana, tāds cilvēks bieži vien piedomā klāt lietas kas nepastāv, ļoti baidās no nodevības, kontrole citu cilvēku uzvedību;
- atkarīgas personības traucējumi - šādiem cilvēkiem ir ārkārtīgi svarīgs citu cilvēku viedoklis par vīniem. Tiem nepārtraukti vajag apliecinājums ka vīni rīkojas pareizi, vai izskatās labi utt.

Ir cilvēki kam ir vairāku veidu personības traucējumi :)

Ir līdzīgas intereses? Raksti tiešo ziņu. Papļāpāsim :D

Moto: scientia potentia est

 
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits