Šī pavasara galvenais apģērbs – kleita

29.04.2009

Kleita saglabā savas pozīcijas kā viens no sezonas noteicošajiem modes apģērbiem, un šopavasar vairumā gadījumu kleita ir pašsaprotama izvēle. Kleitu izvēlamies, dodoties uz pludmali, uz darbu, pavadot pēcpusdienu pilsētā ar draudzenēm, kā arī visiem svinīgiem pasākumiem.

Pavasara kolekcija piedāvā plašu stilu un modeļu klāstu, tāpēc, lai kurp Tu arī dotos, nebūs nekādu problēmu atrast savu favorīti.

0916_504_200
Lindex pavasara kleitās dominē romantiskais stils. Detaļas, tādas kā volāni, rotājumi un izšuvumi, kā arī puķu raksti, pastiprina romantikas iespaidu.

0916_014_484
Iedvesma ir ņemta no piecdesmitajiem un sešdesmitajiem gadiem un tā iezīmējas modeļos ar platiem svārkiem un piegulošās, taisna piegriezuma kleitās. Modeļi ar nelielām, kuplām piedurknēm, šaurām plecu lencītēm vai vispār bez tām - izvēle ir plaša. Kleita labi izskatīsies kopā ar smalki adītu bolero jaciņu vai žaketi un lielu rokassprādzi vai kaklarotu. Izmantojot dažādus aksesuārus, pavisam vienkārši vari izmainīt savu izskatu no ikdienišķa līdz pat svinīgam.

logo_100
Ieskaties arī www.lindex.com!

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
esmu jau sākusi izbaudīt vasaras priekus un uzvilku savu jauno zīda kleitiņu! :) garastāvoklis uzlabojās ne tikai man, bet arī visiem apkārtesošajiem , jo kā zināms vislabākās kleitiņas ir tās īsākās! puišiem acis mirdzēja! ;) iesaku visām izmēģināt! :-P
05.06.2009 16:21 | saite | Atbildēt

+0
Manuprāt sieviete ir stipra ne no tā, ka velk garās bikses ikdienu un katrā dzīves gadījumā, bet gan no tā, kā viņa prot sevi pasniegt un pārsteigt apkārtējos izmantojot apģērbu - rotaļīgas kleitas vai sexīgas džinsas.. Es velku gan kleitas, gan bikses - būtu ļoti garlaicīgi 365 dienas gadā pavadīt garajās biksēs! Neesmu terminātors hahahaa :D
07.05.2009 01:32 | saite | Atbildēt

+0
Kleitas manā skapī.. :-D Ir! Bet es nevalkāju. Atzīšos, ka grūti atrast tieši tādu kādu grib. Bet pavasarī nezinu vai kleitas nesātu. Vasarā noteikti! :-) 8-)
04.05.2009 13:13 | saite | Atbildēt

+0
Kleitas vnm modē - man patīīīk (l)
01.05.2009 19:52 | saite | Atbildēt

+0
Kleita ir sievietes irocis! (l)
01.05.2009 04:34 | saite | Atbildēt

+0
es arii gribu... (l)
29.04.2009 20:29 | saite | Atbildēt

+0
ak, kā man arī gribas uzvilkt kleitiņu un vasarīgas iešļucenes un smaidīt pretī vasarai :-)
29.04.2009 19:59 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits