Sadedzini kalorijas iepērkoties!

20.02.2009

Vai arī tu kādreiz esi iedomājusies, cik labi būtu, ja staigāšana pa veikaliem sadedzinātu vēl vairāk kalorijas, nekā līdz šim? Mums ir labas ziņas - tagad tā būs! Par to parūpējies uzņēmums Reebok, kas radījis jaunas tehnoloģijas Easy Tone apavus, kas palīdz iešanas laikā intensīvāk aktivizēt kāju un sēžas muskuļus un saded...

Easy Tone apavu patentētā tehnoloģija ir izstrādāta, lai palīdzētu tonizēt sēžas, augšstilbu un apakšstilbu muskuļus. Apavu uzbūvē nozīmīga ir zoles daļa, kurā izvietoti līdzsvara spilventiņi zem papēža un pēdas priekšdaļā. Šie spilventiņi, liekot soli, ķermenim liek noturēt līdzsvaru, līdz ar to muskuļiem nepieciešams darboties ar lielāku intensitāti. Rodas līdzīgas sajūtas kā ejot pa pludmales smiltīm.

reebok2_350

Izstrādājot šo apavu, Reebok ņēmis vērā sieviešu interesi par iespēju uzlabot savu fizisko veselību, formu un labsajūtu pastaigājoties, iepērkoties vai pārvietojoties kājām jebkurās ikdienas gaitās. Iešanas laikā pēdas labsajūtu nodrošina bezvīļu virsmas pārklājums (smooth-fit tehnoloģija) un īpašais amortizācijas materiāls, savukārt zole piemērota sievietes pēdas anatomiskajām īpatnībām un ir izstrādāta no materiāla ar augstu pret-nodiluma pakāpi.

reebok1_350

Easy Tone apavus jau var iegādāties veikalos Sportland un Elkor Sports visā Latvijā, to cena - 68.00 LVL

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nu man tas gods par to pārliecināties pašai, es viņas vinnēju, noteikti pastāstīšu cik ērtas, cik sportiskas....... :-D
06.05.2009 20:42 | saite | Atbildēt

+0
Man ari patik. pei dzinsam vai sporta bikses idelai manuprat.. :) :) tie jau nava domati ka ikdienas apvai bet ka vairak sporta apavi :) :) ta ka maunprat dizains ir labs un nekas ne par daudz ne par maz klasiski un smuki :-) :-) :-)
24.04.2009 00:49 | saite | Atbildēt

+0
Man dikti patīk, un ja vēl dedzina kalorijas, ideāli! :D
22.04.2009 17:25 | saite | Atbildēt

+0
Man patīk! Pamanāmas un pievilcīgas! ;-)
16.04.2009 19:27 | saite | Atbildēt

+0
jā jā, ka tik ne arī :D
17.03.2009 21:49 | saite | Atbildēt

+0
Jā, varētu uzlabot izsaktu , kaut ko krāsaināku un arī e sb'tu gatava pirkt ;)
26.02.2009 00:13 | saite | Atbildēt

+0
vizuālais izskats gan man ne visai patīk :-/
20.02.2009 19:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits