Kurpju izstāde "Dominā"

13.05.2008

Līdz 18.maijam tirdzniecības centra "Domina Shopping" galvenajā laukumā pie restorāna "Vairāk saules" īpašā kurpju izstādē ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīties ar šīs sezonas interesantāko, spilgtāko un raksturīgāko apavu piedāvājumu.

"Sākoties siltajam laikam, aktuāli kļūst vasarīgie apavi, kas neapšaubāmi ir daudzveidīgi un aizraujoši - lieliska pārmaiņa pēc smagnējiem ziemas zābakiem. Ar šo izstādi vēlamies pievērst uzmanību oriģinālajām un savdabīgajām iezīmēm, kas raksturo šīs sezonas īpaši plašo apavu klāstu," komentē "Domina Shopping" mārketinga vadītāja Baiba Gercāne.

Piedāvājam ielūkoties foto galerijā, kas tapusi "Domina Shopping" kurpju izstādē!

kurpes_006_533 

kurpes_009_533 

kurpes_022_533 

kurpes_023_533 

kurpes_025_533 

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
katrs pelnaa kaa maak..... ja jau saadi dara, tas noziimee, ka veikalos tiesi sos kurpju eksemplaarus nepeerk, un saadaa veidaa pievilina klientus... es taa doamaju, kaut arii man ir vienalga kaadas kurpes tur staav, jo kurpes neneesaaju..:)
17.05.2008 19:34 | saite | Atbildēt

+0
katrs pelnaa kaa maak..... ja jau saadi dara, tas noziimee, ka veikalos tiesi sos kurpju eksemplaarus nepeerk, un saadaa veidaa pievilina klientus... es taa doamaju, kaut arii man ir vienalga kaadas kurpes tur staav, jo kurpes neneesaaju..:)
17.05.2008 19:34 | saite | Atbildēt

+0
Dzeltenās vnk... (l) (l) (l)
16.05.2008 15:54 | saite | Atbildēt

+0
mmm Danija :-)
16.05.2008 00:00 | saite | Atbildēt

+0
arii fakts, ka pietiek arii ar veikaliem, bet isteniiba ejot vnk cauri varbuuut kas iepatiikas.....kartejais reklamas triks ;)
13.05.2008 19:37 | saite | Atbildēt

+0
tās dzeltenās (l) (l) (l)
13.05.2008 18:56 | saite | Atbildēt

+0
Hm, nesaprotu, kāda jēga tādai izstādei! Paši veikali jua kā izstādes..:)
13.05.2008 16:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits