Vīrieši- lauvas!

Reitings 8
Reģ: 29.01.2009

Vai tikai man gadās tādi vīrieši, kuriem horoskopa zīme ir LAUVA un viņi visi ir bikli... Tādi,kuri skaidrā nekad neko neizdarīs pirmie ne noskūpstīs pirmais, bet gaidīs no tevis, ne uzaicinās kaut kur, pat sms neatsūtīs,lai apvaicātos kā iet, ko daru. Bet protams,kā brīvdienas klāt un nedaudz ieņemts uz krūts tā zvans vai sms ilgi nav jāgaida, kad aicinājums iziet izklaidēties kā likts !

Nu kā lai izprot tādus vīriešu, ko viņš gaida no manis ? Es arī neesmu tas cilvēks,kas attiecību veidošanā uzņemsies iniciatīvu... :-/

24.08.2011 02:05 |

Reitings 5119
Echo
]lauvam, manuprat, vajag IEKAROT sievieti. ja centisies spert pirmos solus, var nesanakt nekas labs. bet var jau but ari,ka sis tips pavisam nav "lauvisks".
01.09.2011 00:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man bija loti viegli dzivot ar Lauvu,jo-loti labs humors,tads sirsnigs,inteligents,varbut vienas dienas cilveks-nekad neuztraucas,vai rit bus ko est,bet atceros-vienmer smejos! (l)
Mans Lauva loti mileja bernus , ari vecus cilvekus-visas omites bija vina draudzenes :-D
01.09.2011 03:07 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Re kur es LAUVA. Pameģini iepazīties, vaļā netiksi, no bikluma ne miņas. Varbūt tev vienkarši biklās lauvas gadās vai arī alkoholiķi, kam skaidrā viss po. Es alkoholu faktiski vispār nelietoju un alējos skaidrā. 8-)
04.10.2011 03:38 |

Reitings 2230
Bija man viens lauva. Meiteņu mīlulis, patīk būt uzmanības centrā. Lielīgs, patmīlis. Neizrādīs savu pieķeršanos, tēlos vēso puisi draugu bariņā.. bet sms gan viņš traki romantiskas sūtīja :-D
04.10.2011 13:29 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Mans vīrietis arī ir lauva. Bikls noteikti nav,bet nu raksturs ai cik smags...un ņemot vērā faktu,ka es esmu skorpions - smagi šad tad ir :D Bet nu ar gadiem kaut kā esam pieslīpējušies...
04.10.2011 16:32 |

Reitings 219
Es ūdensvīrs un man bija viens Lauva, kura dēļ juku prātā :D līdz nācu pie prāta un sapratu, ka mums vnk nesader un viss! Kāds viņš bija? Nu tāds mazliet vēss, bet traki iekārojams :D tā vismaz bija kādu laiku atpakaļ, nez kā būtu viņu tagad redzot :)
BEt piekrītu meitenēm, kas iepriekš minēja, ka ūdensvīri (siev.) un auni (vīr.) lieliski sader kopā - tur ir kaut kāda īpaša ķīmija :)
04.10.2011 16:43 |

Reitings 446
Milzīgs egoisms apvienojumā ar pārsaldinātu romantimsu. Un viss atkarīgs no viņa panākumiem. Ja karjerā viss ok,tad mājās murrās. Tiklīdz kāds sāk gāzt viņu no pjedestāla, tā pārkodīs rīkli pat nevainīgiem mājiniekiem.

Jā, sākumā kautrīgi. Bet kad atveras (ja atveras), tad juhuuuuuuuuuu :-D
04.10.2011 16:44 |

Reitings 145
Reģ: 29.09.2011
Man bija viens Lauva. Simpātisks, vīrišķīgs, par sevi ļoti pārliecināts, meiteņu mīlulis, spēcīga personība, nemaz nebija kautrīgs. tā jau likās ļoti mīļš un skaisti mācēja runāt, bet tai pašā laikā baigais "babņiks" un egoists. Pats nezināja ko grib, ko viņam vajag, bet no citiem pieprasīja nezin ko. Diezgan pasmags raksturs. Tā arī nevarēju viņu līdz galam izprast
Bija smagas attiecības, kurās viņš mani ļoti sāpināja. Tā ka nav tas labākais iespaids palicis!
04.10.2011 17:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits