Musulmanju virieshi.

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

Čau visām! Man ir 2 jautajumi:

1) Ko jus domajat par musulmanju viriesiem?

2) Vai kadai ir pieredze saskarsme dziivee ar vinjiem? (te domats-draudzibu vai attiecibu jomaa)- ja jaa, tad no kuras valsts vinjs bija un kaadu iespaidu radija?

22.08.2011 13:46 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
nuu, pec tam kad mana draudzene iepazinaas ar musulmani (eegiptietis vai araabs,es neatceros) un ir sagaaja bishku sviestaa ar saviem dziives uzskatiem, es musulmanjus vsp ieniistu! (t) Vins vinai ir aizliedzis visu iespeejamo...Un vina parvertas par citu cilveku, kuru, man rodas sajuuta, es nekad nebiju pazinusi!!! :(
Un veel darbaa nesen bija viens incidents saistiibaa ar musulmanjiem, taa kaa tgd esmu 100% pret viniem! fuuuuiii...!
22.08.2011 17:38 |

Reitings 2494
Zombie
1) man no viņiem ir bail. Bet kopumā attieksme noraidošai (ļoti negatīva). Lai viņi dzīvo savā valstī un nelien manējā.

2) ir bijusi saskaršanās - nedēļu dzīvoju Turcijā pie musulmaņu jauniešiem. Tā bija katastrofa - viņi darīs visu lai dabūtu balto sievieti. Kopš tā laika man no musulmaņiem ir bail. Ja kāda no manām draudzenēm pārvestu tādu uz Latviju - es viņus abus izraidītu no savas dzīves (skarbi, bet fakts)!
22.08.2011 17:39 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zombie, nu mīl viņa to veci i vjo tut!!! Un nedzird, ko vecāki, draugi saka, neredz ko bez maz vai katru dienu rāda tajos pašos Krievijas talk-show, kad mātes grib savus bērnus no musulmaņu vīriem atkarot! Varbūt daļēji arī tādēļ, ka nesaskata savu dzīvi/nākotni/izaugsmi te un domā, ka tur būs labāk. Varbūt arī tādēļ, ka nav visai spēcīga pat savas valsts likumdošanā, kur nu citas valsts... grūti teikt.
22.08.2011 17:41 |

Reitings 1846
Brazil: tas incidents tak ne Latvijaa?
22.08.2011 17:44 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zombie, un tā pat nav musulmaņu laulība, tas ir kkas drastiskāk, nevar viņš kristieti apprecēt pēc musulmaņu tikumiem. Tas papīrs, rupji runājot, līdzīk pirkuma līgumam - sieva ir mana manta, ko gribu to daru un ja tā manta nes man augļus, tad tie arī pieder man un rīkošos es ar tiem pēc saviem uzskatiem.
22.08.2011 17:44 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
1) Attieksme nav negatīva, drīzāk pozitīva. Cilvēki kā cilvēki, kas nākuši no atšķirīgas kultūras. Uzskatu, ka tām savanģošanām fiktīvajām laulībām ir arī medaļas otra puse. Meitenēm pašām vajag domāt ar galvu, kur viņas iesaistās un arī pastudēt viņu reliģiskās un kultūras nianses.
2) Ir bijusi saskarsme ar dažiem. Kaut kā ir sakritis tā, ka viņi ir viena no manām vājībām :-D . Ļoti seksīgi, izskatīgi, ar smadzenēm attiecīgajā dobumā, ļoti labu un vīrišķīgu attieksmi pret sievietēm (ar dažiem izņēmumiem, bet jā, viņi ir privātīpašnieciskāki un greizsirdīgāki, kā mūsu vīrieši. Viņiem tiešām sievietei ir paredzēta sava vieta un vīrietim savējā.
Kaut kad iesāku lasīt 1000 un 1 nakts pasakas, ko, drošivien lasa arī bērni. Ir kaut kāds sultāns, kas tiklīdz ir pārgulējis ar kādu no tām jaunavām, tūlīt viņu novāc un tad nāk nākamā. Kaut kas tur nav ar tām sievietēm, lai gan paši musulmaņi stāsta, ka viņi ļoti cienot sievieti. Kā jau visās nācijās ir labi cilvēki un slikti cilvēki. Katrs ar savu raksturu.
22.08.2011 17:46 |

Reitings 1846
Becky: nju sk:) ta jau ari izklausas - pec muciena, lai nevajadzetu domat par ekon.krizitii ieksh LV :D

murmur laikam vistrakakais iespaids:D
Bija tik crazy?
22.08.2011 17:48 |

Reitings 1550
Kā es saku, ar musulmaņiem var forši izklaidēties, bet nekādā gadījumā to nevajag sākt uztvert nopietni :-D
22.08.2011 17:50 |

Reitings 1846
Becky, tiesham izklausas pec kaut kada privatizacijas liguma..cerams, ka vinjs vinjai ari ir saprotama valodaa un izlasits..
22.08.2011 17:51 |

Reitings 1846
Kumeliņš: nu it kaa jau cienot un taa, tikai kas nu kuram ir taa cienja..:)
ja ar cienju asociejas godigums attiecibaa pret sievieti (uzticiba un nekrapsana), meibi tad jaa, bet tas parejais nez..
22.08.2011 17:53 |

Reitings 1550
Nu kā man stāstīja, tad tā cieņa pret sievietēm arī izpaužās rūpēs par savu sievieti, nekrāpšanā. Viņa pati var izvēlēties, mācīties vai nē, strādāt vai nē, kaut gan man tas neliekas tik vienkārši - viss atkarīgs no ģimenes. Tur, kur tās musulmaņu tradīcijas ir dziļākas, vīrietis nevar, piemēram, satikties aci pret aci ar savu izredzēto, citādi meitenei var būt lielas problēmas. Var kontaktēties telefoniski, caur internetu, ar vēstulēm vai arī jāiet pie vecākiem ar savu ģimeni lūgt viņas roka. Sist sievieti arī nedrīkstot, bet kāpēc šur tur tiek apgalvots pretējais? Pretrunas.
22.08.2011 18:04 |

Reitings 5395
nedrīkst jau daudz ko, bet ja var sist, tad kāpēc nesist?
Stāsts no dzīves, dzījovot Kurgadā, svētdienā iet pēc alus, skatās vietējais dzer alu, šim saka - kā? Tu takš nevari, Allahs?, atbilde seko - Allahs guļ un neko neredz

Morāle ir tāda - ka Allahs vīrietim piedod visu
22.08.2011 18:09 |

Reitings 1846
A nju runajot par sishanu, youtube pasen redzeju video, ka vinjiem ir speciala instrukcija, kaa sist sievietes - ar spiekji, ar roku vai vel kaa tur, (atkarigs no siev.kjermenja uzbuves). Cik tas taisniba nez, un protams, kultura atkariga ari no valsts, tapec intereseja dzirdet par konkretas valsts tipazhiem..
22.08.2011 18:13 |

Reitings 2494
Zombie - viņi takš ir traki.. ja viņi ieņem galvā, ka Tu tagad būsu viņa sieviete.. vsjo.. nekas nepalīdz.. jātinās pēc iespējas ātrāk prom.. iedomājies, ka viens pat mani Facebook atrada, kaut gan esmu 100% pārliecināta, ka sliktākajā gadījumā manu vārdu zināja...

Bet nu vispār tā attieksme pret baltajiem - visi tie "My Firiend"... utt... tiklīdz kā tu nedziedi līdzi viņu laimīgajai dziesmiņai - vari dabūt arī dunci mugurā... varbūt mums tikai tādi konflikti ar vietējiem sanāca.. bet otrreiz uz to valsti nebraukšu . ni ..ni .. ni... un tā visa čakarēšana.. eh.. man tur būtu ko stāstīt.. un stāstīt...
22.08.2011 18:20 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
1) bail no viņiem kā šeit jau meitenes minēja ;D it kā neitrāli pret viņiem, nav nekāda ļaunā acs no manas puses, bet nu nesimpatizē tādi, nē.
2) nav, bet tik daudz visu ko par šiem esmu dzirdējusi un ne to labāko. tas viņu raksturs, greizsirdība un nodomi diezgan atbaida. noteikti, ka visi tādi nav, cik palasīju, ko meitenes raksta, tā var saprast, bet tāpat riskēt es noteikti negribētu.
22.08.2011 18:41 |

Reitings 1846
murr murr, pastasti tad ko :)
22.08.2011 18:47 |

Reitings 2494
varu sākt vispār ar to, ka musulmaņu tautas ienīst kristiešu... Jo ar kristieši viņiem ir bijuši daudz konflikti.

Bet nu laikā kamēr mēs bijām Turcijā - mums bija 3 diezgan nopietni konflikti. Viens bija tirgū, kur mēs atbildot uz jautājumu no kuras valsts esi - atbildējām Limbaži un reāli nokaitinājām visus, beigās panesās tādi teikumi kā "are you sick" un no stūriem izvelkas kādi 4 aizdomīgi tipiņi un apstājās Tev riņķī... tad laidāmies ko kājas nes (tad es sapratu, ak viņi necieš situācijas, kad nevalda pār tām)

Otrai konflikts bija, kad man kā blondīnei - vienkārši uz ielas mēģināja uzbrukt (tas gan vairāk bija morāls uzbrukums, bet nu tas nemaina lietas būtību)

Trešais bija kafejnīcā, kur trīs panka paskata jaunieši neko neprasot apsēdās pie mūsu galdiņa un vienkārši ne pārāk priecīgām sejām blenza manā ēdienā... un viens izskatījās tāds, kurš man seju varētu izšķaidīt ar vienu sitienu...

(pieminēšu, ka divi no incidentiem notika vienā dienā)

Vēl bija uzmākšanās un atdzīšanās mīlestībā.. bet tas tajā brīdī bija patīkamākais no turku vīriešu uzmanības apliecinājumiem... lai gan uz vārdiem "I have a boyfriend" - viņi nereaģē... un palaizīties mēģinās jebkurā gadījumā...

Bet kopumā viņu mentalitāte man ir nepieņemama.. tas, ka Tev ir jākaulējās par pilnīgi visu man trešajā dienā palika nomācoši un tas, ka baltos viņi nemīl un mēģina izčakarēt pa pilnu programmu - arī ir fakts..

Vēl protams melošana, kad viņi mūs turēja kaut kādā ķipa kūrortā pie Jūras un savā ziņā nelaida uz pilsētu - tik solot, ka vēlāk noorganizēs transportu un viss būs... lai mēs paši nebrauca - visu noorganizēs... protams, ka tajā dienā tā arī nekur netikām... beidzot aizvedot uz pilsētu - vispār izlaida trijās vietās un ganīja tā kā kaut kādas aitas.. beigās vienkārši ņēmām - uzmetām mīksto turkiem un aizbraucām uz savu roku...

tas īsumā...
22.08.2011 19:03 |

Reitings 5395
http://www.spoki.lv/aktuali/Neforsi-but-sievietei-musulmanu/188498
pēdējais video izsaka visu
22.08.2011 19:08 |

Reitings 190
Reģ: 31.03.2011
man ir pieredze..secinājums..vini ir loti dazaadi..atskiriiba pat ir regionos ne tikai valstiis,kur dziivo..es zinu tikai par afgaaanjiem..daudz ir slideni tipi..bet es sapazinos ari ar vairakiem tiesam forshiem puisiem,kas taa iedzivojusies,ka vairs pat nav isti musulmanji,vinji ir briivi-dzer,piipee..dara ko grib (kgan tas musulmanjiem butu aizliegts)..tiesi tas man iepatikaas,ka vinji ir kaa eiropeishi..
22.08.2011 19:32 |

Reitings 1846
Mur mur izklausas ljoti jautri, cerams ka ta nebija Turcijas galvaspilseta, bet pilnigakie lauki?:D

jaa tas bildes ir bisku trakas, laikam no afganistanas..
22.08.2011 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits