Kāda zin, kur iespējams nopirkt tumši zilu matu krāsu? Tādos veikalos kā Drogas ir tikai zili-melnās krāsas, kuras dzīvē nu niecīgi nosaucamas ar zilu pieskaņu..
vēlos matos (melnos) ielaist tumši zilas šķipsnas. :-)
Varbūt frizētavās ir? Manai frizierei pie sienas ir zilu, zaļu un vēl visādu krāsu šķipsnas (paraudziņi), tāpēc domāju, ka tās krāsas ir tiešām pieejamas. :-) Kaut gan neesmu pārliecināta, bet Rīgā noteikti vajadzētu būt.
Ja atrodi,padod man ziņu,jo mana labākā draudzene arī izmisīgi meklē tumši zilu matu krāsu. :) Labākais,ko viņa dabūja arī bija tā zili melnā,kas pēc pāris mazgāšanas reizēm pazuda.Frizētavā viņai ir tikai piedāvāts pielīmēt pie matiem kkādas zilu saru šķipsnas,kas izskatās vnk drausmīgi.Protams,ka to viņa netaisās darīt.
Nesen satiku sievieti,kurai bija tada matu krasa,tas zilais ieksa-loti patika !Tik labi sagaja ar vinas visu personibu!Tiesam labi!Kadreiz tacu var meginat! :-)
Es zinu! :)
Rīgā, braucot uz centru vai atpakaļ transportam pietura cēsu iela un tad mazliet jāpaiet prom no centra tur ir frizieru veikals, pirku nesen zilo kraasu ir arii rozaa un zaljas, par pienjemamaam cenaam.. :)
Netālu no Mildiņas tirdziņa ir Frizieru veikals, BES hi-fi matu krāsas paletē ir zils tonis, šo krāsu pārdot arī bez friziera apliecības.
http://www.frizieruserviss.lv/public/?id=85&ln=lv
Zilā krāsa esot visnenoturīgākā, es trakajā jaunībā ar vienu laiku staigāju ar daļu zileim matiem, pēc kādām 2-3 nedēļām bija tāds zaļganīgi blāvs tonis... Joprojām brīnos, kā man toreiz vecāki atļāva un piekrita.. :D