vīrieša neizprotamā rīcība

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011

ehh, nedaudz skumīgi, tāpēc gribēju pastāstīt jums, varbūt ne tā uztveru to visu.

Vakar bija vārda diena, darbā mani super sasveica, viss galds vienās puķēs, puiši pa divām reizēm bučoja, visi zvanīja un sveica, pat tie kam neesmu draugos, tātad tiešām iedomājas par mani, nevis draugos.lv ierauga.

Bet... cilvēks, kuram tiešām vajadzētu mani sasveikt un sabučot, t.i. mans puisis... No rīta, kad krāsojos pienāca, iedeva buču uz pleca, apsveica mutiski un pateica, ka pārējais būs vēlāk.

Nu neko, pēc tam pa dienu man uz epastu atrakstīja, ka moška svētku vakariņas jāuztaisa un tā. Bet, kad braucām mājās sāka runāt par kotletēm, ko beigās taisīju es. Nosēdējām mājās, uzdāvināja man vienu kātu un viss. Skatījāmies tv, biju uzcepusi siera kūku, ko viņš ēda, kamēr biju dušā, un pēc tam skatījās kanālus vācu valodā, ko nesapratu un atteicās pārslēgt, tā nu gāju uz otru istabu skatīties tv, kur arī aizmigu.

Šorīt centos sevi mierināt, ka tā tikai vārda diena, bet... ja tā padomā, tad manā dzimšanas dienā bija tāpat... ziemassvētkos, kad uzdāvināju viņam braucienu, gan mums abiem uz siguldu spa un kalnu, par to viņš aizmirsa, jo mašīnai tehnisko citu dienu viņš neies, lai zvanu uz to viesnīcu un pārceļu datumu. Uzdāvināju labu šalli, kura tika nomesta skapī, vienu dāvanu pat neatvēra. Tagad meklēju viņam naudas maku dzimšanas dienai, bet nezinu, varbūt tas arī netiks lietots. Kaut kā skumīgi palika... nav tā īpašā sajūta.

Kā jums liekas meitenes, vai nevietā pārdzīvoju? Vai vienkārši ir tādi vīrieši, kuri tā rīkojas? Jo tā ikdienā it kā ir uzmanīgs un mīļš, bet kā svētki, vai manas dāvanas viņam, tā viss tiek piemirsts.

19.08.2011 12:05 |

Reitings 1013
Ikdienā ir ļoti mīļš un jauks, domā, rūpējas, bet kā svētki tā... pļuk.
19.08.2011 14:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vins gadijuma nav vienigais berns gimene? savadak es tadu egoismu nevaru saprast! un vel jau tads variants-varbut vina gimene svetki netika svineti, vins nemaz nezin ka tas jadara un tada gadijuma puke ir mega liels sasiegums no vina puses.
19.08.2011 14:35 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
random_thrill svečturi :D arī labi, vismaz romantiskos vakaros sveču gaismā varēsiet pļāpāt par dzīvi (l)
Bet kalena - tavējais ir tāds cūcis. Kur tev vēl bija pacietība pašai kotletes taisīt? :-O Es būtu dikti sapūkojusies.
Uz viņa svētkiem izdari tieši tāpat, kā viņš šoreiz izrīkojās ar tevi. Un tad paskaties reakciju.
Manējais, manā vārda dienā arī neko neuzdāvināja[nu tikai puķītes], pēc tam nāca viņam vārda diena, viņš ar no manis nesaņēma neko. Reakcija bija - a kur dāvana? Es viņam pateicu, ka es pati viņam kā dāvana. Sabučoju un viss. Bet viņš vispār ne apvainojās, neko. Tādi ir tie vīrieši.
19.08.2011 14:41 |

Reitings 70
Reģ: 15.05.2011
Patiesībā, man laikam ir nedaudz līdzīgi kā jūsu puišiem. Man nepatīk savas jubilejas. Un laikam neprotu tās "normāli" svinēt.
Bērnībā neko daudz svētkus nesvinējām, dāvanās vienmēr saņēmām ļoti praktiskas lietas, jo vecās jau parasti bija izjukušas - apavus, drēbes, skolas somu. Arī jubilejas ballītes es bērnībā gandrīz nekad nedabūju, jo dzīvojām nabadzīgi.
Tā nu līdz šai dienai, viss, kas saistās ar jubilejām, man uzdzen šausmīgu stresu, un tad nu es tēloju, ka man tās neinteresē, lai nav jāķēpājas ar savām sajūtām. Darbā smaidu, sapucējos un pieņemu apsveikumus. Un vakarā mājās noslēpjos kaktiņā, nekur negribās iet un neko darīt.

bet attiecībā uz citiem, cenšos viesus pazīstamos apsveikt, vismaz rakstiski, tuvākajiem pērku dāvanas. Draugus, kurus nesanāk satikt īstajos datumos, aicinu uz kafiju un kūku vēlāk. Jo es jau saprotu, ka visiem nav tāda svinību fobija kā man :)
19.08.2011 14:44 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Man viens draugs bijušais uzdāvināja matu fenu, vēl jorpojām nevaru izdomāt dāvana bija laba, vai tomēr ko citu vajadzēja dāvināt.
19.08.2011 14:46 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Mna arī bijušais uzdāvināja reiz fēnu. Viss ok, dāvana laba, vēl tagad lietoju:D
19.08.2011 14:47 |

Reitings 1013
man arī bijušais uzdāvināja fēnu - lielu, foršu, ar visādiem uzgaļiem. Lietoju joprojām :D
19.08.2011 14:50 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Cilvēki ir ļoti dažādi. Vīrieša ģimenē, piemēram, nav pieņemts apdāvināt svētkos. Ja nav konkrēts uzaicinājums uz jubileju, tad dāvana nemaz arī netiek pirkta, teiksim, vēlāk, dodoties ciemos vienkārši tāpat.

Viņš, piemēram, savas dzimšanas dienas nesvin, katru gadu dodas projām, šogad arī- jau nopirktas biļetes tajos datumos uz ārzemēm.

Pagaidām neesmu no šīs viņa īpašības cietusi, dāvanas saņemu gan svētkos, gan ikdienā. Saprotu, kalena, Tavu sāpi, bet vienmēr jāatceras, ka katrs mīl savādāk! Ja ne ar taustāmām dāvanām, tad varbūt Tev nekad nav jārūpējas, teiksim, par sadzīviskiem sīkumiem vai brokastīm, vai vakariņām, vai, piemēram, viņš Tevi aizved un atved, ja tāda nepieciešamība.

Domāju, ka nevietā pārdzīvo un viņš vienkārši tāds ir :-)
19.08.2011 14:54 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ai nu beidz, man pat puķes neuzdāvināja un man apnika pašai kā muļķītei skandināt: man rīt svētki, man šodien svētki un gaidīt, kad tad vismaz mutiski apsveiks... pēc tam tikai strīds :( dzimenē man uzbrauca par to, ka nezinu, kur iet, kā svinēt, piekasījās, jo bija slikts garīgais. vot tās ir drausmīgas atmiņas. tev vēl paveicies. bet es to visu esmu (it kā) piedevusi, jo neviens nav ideāls.
19.08.2011 15:29 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Manējais vēl aizvien īsti neatceras, kad man ir dzimšanas diena (esam kopā 5 gadus :D ). vispār nākošgad taisīšu 2 - būs 1 papildus dzimšanas diena :-D
19.08.2011 15:39 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Pakalns, laba ideja ! taisiit divas dzimsanas dienas :-D ja jau neatceras kuraa datumaa ir, tad var uztaisiit vairakas reizes :-D :-D
19.08.2011 15:40 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
LOL un ja pajautās, cik gadu, paliek, paliks pavisam jautri :)
19.08.2011 17:48 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
mans bijušais nesen manā vārda dienā atrakstīja uz draugiem, vai man šodien nav v.diena, es atjokoju, ka nē nav gan. sarakste beidzās ar to, ka man tomēr ir un viss, viņš pat mani neapsveica :-D :-D vot tas ir vnk izcili neizprotami
19.08.2011 17:56 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
jūs pa večiem šausminaties,
stāsts iz manas mammas dzīves, viņai darbā ir pieņemts, ka dzimšanas/vārda dienā uzliek uz galda kādu cienastiņu, iedzert ar kolēģēm kafeju un tā, bet redz, ir pat tādas kazas, kas atnāk saēdas kūku un citus gardumus, pat mutiski neapzveic(lai gan redz, ka citas ar šokolādi vai puķīti) un pēc tam pa ofisu bauro - Vai tad kādi svētki? Ak tāpēc tā kūka bija un viss. :D
bet veči ir veči, un tā tas ir.
19.08.2011 18:06 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Skumji :( Es tavā vietā nedāvinātu viņam svētkos vispār neko, no rīta uz pleca buču, sakot, ka vakarā svinēsim un vakarā atnestu tādu pašu kātu kā viņš tev. Bet kad tev pašai nākamreiz būs svētki- svini ar saviem draugiem/draudzenēm ārpus mājas, savu draugu par to neinformējot, neaicinot. Nu ja cilvēkam nepatīk svētki- lai sēž mājās :D
19.08.2011 19:08 |

Reitings 12
Reģ: 20.04.2011
Es ar savējo esmu kopā jau vairāk kā gadu, bija jau divas manas dz/d, pirmajā viņš nopirka sev telefonu otrajā no rīta pagriezās, iedeva buču un pateica "apsveicu", vārda dienā mani pat neapsveica, kaut arī labi zināja, ka man tāda ir, līdz šim esmu dabūjusi tikai vienu mazu rozīti no viņa un vedis mani nekur arī nav, tā kā, nečīkstiet, ka jums neveicas...
19.08.2011 19:16 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
manējais manā 21. dz. d vnk izvilka no maka 50 ls un iedeva man'' še, nezinu ko pirkt, daudz laimes'' :D

rooomantiski.

Vispār neizprotami. Vajadzētu uztaisīt diskusiju, kur pačīkstēt, kas mūsējos ir kaitinošs un ierēkt par viņiem. Bet tāda jau laikam ir bijusi. Tik daudz sakrājies pēdējā laikā :@
19.08.2011 19:42 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Cilvēkam laikam nekad nebūs labi. Nav dāvanas-slikti! Ir vismaz kaut kāda dāvana un atceras apsveikt-atkal slikti :-D
19.08.2011 19:47 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Psc, ja man iedotu 50 latus "pērc, ko gribi", es no sajūsmas gaisā lēktu! :D Es vispār esmu pieradinājusi mammu, lai nepērk man dāvanas, bet dod naudu, pati nopirkšu, ko man vajag, un tad es eju jaunajās kurpēs pie mammas un saku: "Re, ko tu man uzdāvināji!" Un viņa saka: "Es tač zināju, ka tev derēs!" :D

Bet vīrieši ir vīrieši, tādi viņi ir. Tagadējais man var dzimšanas dienā brokastis uztaisīt un es esmu par to ļoti priecīga, jo viens cits bijušais dāvināja visādus "romantiskus" sūdus, ko man nebija, kur likt:D Tā ka ir forši tāpat. Un es, to zinādama, arī viņam uz svētkiem netaisu vakariņas sveču gaismā ar ādas maku, kaklasaiti un pulksteni dāvanā. Sarūpēju kādu nieku un sabučoju, viss.
19.08.2011 19:55 |

Reitings 59
Reģ: 23.08.2009
Teika Spolīte - taisnība. jāpārmāca biškiņ. :D

un es arī būtu sajūsmā par 50 latiem, jo parasti saņemu kādu noderīgu, bet mazu lieiņu, piemēram skropstu tušu. bet nu, mans draugs ir pusotru gadu jaunāks par mani, un ir studējošs 20gadnieks. visu prasa vecākiem, arī viņa mamma pati nopērk man dāvanu, jo viņš nezinot, ko sieviete vēlas. :D nav tik slikti, bet man šķiet, ka drīz meklēšu citu puisi, kas ir par mani 5 gadus vecāks, un pelna pats. ;)
un tiešām, Kalena, negaidi, ka šāds cilvēks mainīsies.
19.08.2011 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits