Jaunajā shape žurnālā izslasiju, tajā testēšanas izcilos produktus par `frizz ease straight fixation` matus nogludinošo krēmu. Kāda ir lietojusi? Un tiešām tik labi iztaisno un nogludina matus, kā aprakstits?
Neesmu to TIGI mēģinājusi, bet vispār mans uzskats ir tāds, ka, ja ir pūkas, tad viņas arī būs, neviens krēms tur neko tā perfekti nepalīdz. tāpēc es rīt atkal keratīnu likšu :D
Es lietoju šo. Bet jāņem ļoti mazs daudzums, citādi mati izskatīsies taukaini. :-) Ar šo mani mati, piemēram, iztaisnoti un tad sasmērēti, arī nelielā lietutiņā nesapūkojas. :-)
Es agrāk lietoju no Trevor Sorbie nogludinošo balmu - tāds caurspīdigs/gēlveidīgs baigi labs bija. Maz vaidzēja un arī nogludināja labi. Tagad lietoju Philip B serumu.
Es pati izplatu profesionālo matu kosmētiku no 3 dažādām firmām, no Itālijas, Zviedrijas un Lielbritānijas. Un kā labāko līdzekli matiem varu ieteikt By Fama serumu Brilliance Serum. Viņš aizver bojātos matiņus un gali izskatās tā itkā nrviens matiņš nebūtu sašķēlies...mati paliek mīksti un apīdīgi...arī matus piegludina :) serums arī netauko matus. Tas ir mans brīnumlīdzeklis, jo pašai ir biezi un spuraini mati - bez šī līdzekļa vairs nespēju dzīvot :D
cena ir 9Ls, salonu cena ir 15ls. Tilpums ir 50ml. Tā kā man ir gari un biezi mati, man pietiek vairāk kā mēnesim šī pudelīte....ja ir plānāki un īsāki matiņi pietiks 2 mēnešiem vai vairāk :)