pārdodu JAUNU CAVALLI krekliņu xs / s izmērs . pirkts pa 100 LS ,pārdodu pa 45 ,cena runājama ,ja ir interese http://www.atverskapi.lv/?lp=prod&pid=33819&lg=lv
Man nav brendu drēbes un noteikti man skauž :-D Bet tīri tā aizdomājos- parasti taču, kad sāk vilk drēbes, tās baltās birciņas griež nost, jo traucē, neforši izskatās utt. Zīmolu apģērbiem negriež, lai visiem pēc tam varētu pierādīt, ka īstais? :-D
Ne jau dēļ skopuma, bet vairāk principa pēc nepirktu pa tādu naudu! Kaut vai pats Dievs ar zelta diegiem būtu šuvis :D Gaumes lieta, bet tā tomēr ir un paliek vienkārši drēbe! Ceru, ka izdosies pārdot, apsveicami tas būs, bet pa tādu naudu oi oi oi ko var sapirkties! :-)
Abalone, bingo! :-D
Es reiz pusdienoju ar vīrieti, kuram uz žaketes piedurknes, nevis oderes, bet tieši piedurknes bija līdzīga ļoti skaļa zīmoga auduma birka piešūta ar diviem valdziņiem, pasmējos par viņu, teicu, ka vispār birkas nost griež, viņš izlikās, ka nesaprot :-D
ā ABALONE ,tu domā tās birciņas ,kur cena virsū ,vai kā ? :D šeit nav nevienas liekas birciņas ,man šķiet ka visiemkrekliem ir kāda birciņa ,lai redzētu kas pa audumu utt.