Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Beztēma otrdienā....

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Labrīt, manas skaistās un labrīt Man. (l)

Es jau no sešiem augšā, septiņos nāks bēbis, neatceros kad es esmu izgulējusies kārtīgi, pat brīvdienās nesanāca.(s)

Esmu paspējusi sakārtot māju, šodien solās būt ļoti gara diena un grūta, ne tikai fiziski, bet arī emocionāli, kaut kā jāsaņemas :-) :-/

Kā šorīt jūtaties? Kas ieplānots? Kāds garastāvoklis?

Izskatās, ka varētu būt jauka diena, bet vasara ,gribot, negribot sāk atvadīties, šorīt jūtams rudenīgs dzestrums.

Labu apetīti brokastotājām un pusdienotājām! Vakarā gan jau būs cita beztēma 8-) :-D

Jauku jums šo dienu!

02.08.2011 09:58 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Mazliet par ilgu noballejos, pārrados mājās ilgi pēc gaismas iestāšanās, un esmu radījusi divdomīgu situāciju attiecībās, līdz ar ko vīrietis īsti man netic, bet es esmu 250% pārliecināta, ka neko sliktu neizdarīju, un nezinu, kā lai viņam to pierādu :(
20.11.2012 19:54 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
TheBest, bet ja jau nekas nav noticis, tad kāpēc viņš tev netic? Kas viņam liek domāt pretējo? :(
20.11.2012 19:59 |

Reitings 289
Tapēc, ka ierados mājās citas meitenes drēbēs, jo biju izgājusi kleitiņā, bet lai mājās ejot nenosaltu, man iedeva citas drēbes un viņš nesaprot, kapēc es biju citās drēbēs, kapēc tik velu/agri pārnācu.

un arī tas, ka parasti es laicīgi esmu mājās, un šoreiz viņš nesaprot - kā es tā varēju ''aizdzerties'' ka tik vēlu/ agri pārnācu.

viņš domā, ka bijju ar kādu citu, bet nekas tāds nav bijis :/
20.11.2012 20:03 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Žēl, ka viņš tev neuzticas... vai iepriekš esi radījusi tam iemeslus?
Es zinu, ka pati no savējā norautos pa ausīm kārtīgi par to, ka "aizdzēros" un tik vēlu/agri pārnācu, bet nu :)
Mazums kas gadās, nav jau uzreiz par krāpšanu jādomā... Vai tad viņam pašam nekas nekad nav gadījies? Gan jau paburkšķēs pāris dienas, bet ja būsi atvainojusies, tad gan jau pāries drīz. Droši vien dusmojas, jo uztraucas par tevi :) Varēji jau piezvanīt un pateikt, ka kavēsies, bet pēc kara jau visi gudri... :)
20.11.2012 20:08 |

Reitings 289
diemžēl jā, abi sen atpakaļ neesam bijuši uzticības kalngali, bet ta jau bija sen atpakaļ, un esam šķīrušies, un sākuši atkal visu no jauna, un viss bija labi, es pat nenojautu, ka viņam vispār vel tādas domas nāk prātā, jo atkal esam kopā jau ilgu laiku, un nebiju radījusi iemeslu neuzticībai.

aij ārprāts vienkārši. Cenšos visādi, itkā jau tic , bet tajā pašā laikā nē.
20.11.2012 20:13 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Manējais arī vienmēr ,kad kkur aizeju ar meičām, pēc tam cepās un streso baigi, bet es to ignorēju :D Es saku, lai beidz runāt stulbības, ka nekas tāds nav bijis, man nav ko slēpt un lai beidz psihot, un viss, ignorēju pārējo.
Citreiz ,kad man ļoti izbesī,ka man netic, es saku - paņem melu detektoru un pārbaudi , jo man nav ko slēpt ! :D
20.11.2012 20:16 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
TheBest, pamēģini tu arī vienkārši ignorēt viņu un dzīvo tālāk kā līdz šim. Ja viņu kaut kas neapmierina, tās ir viņa problēmas, tu neko neesi izdarijusi un to zini. Tev nav jālien ārā no ādas tikai tāpēc,ka viņš redziet netic tev.
20.11.2012 20:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)