Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

PIRMDIENĀ!!!!

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009

Labs rīts!

Šorīt laikam visas vēl guļ, jo parasti beztēma šai laikā jau gatav.

man uz darbu :-/ Cerams, ka šodien neviens uzreiz neliks kko baigi darīt (t)

Kas jums paredzēts?

01.08.2011 10:40 |

Reitings 377
Reģ: 29.07.2011
Esmu darbiņā, būšu te līdz 19:30, tā kā, ja kādai ir vēlmes pēc kāda tērpa vai vienkārši apciemot mani, tad nākat uz Čaka 82/84.

Pēc darbiņa pie manis nāks meistars un dzīvoklī uzstādīs video novērošanu papildus signalizācijai, kas nenāk par sliktu.

Vakarā vēl gribētos aizbraukt nopeldēties.

Jauku Jums vakaru meitenes!
01.08.2011 21:56 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Nesaprotu, kas tas man par stulbumu - kad viss notiek vienkārši ideāli, obligāti jāsabojā kaut kas ar pilnīgi bezjēdzīgu kašķi.

Sēžu tagad ar piepūstiem vaigiem un no raudāšanas sarkanu degunu. Visu dienu kaut kas iekšā pilnīgi urdīja, ka jāpakasās ar draugu. To arī veiksmīgi izdarīju, saceļot tādu traci, ka beigās pašai no sevis bail palika.

Un galvenais, ja vēl būtu par ko, bet nebija taču! (t)

Laikam vienkārši gribējās atpūsties pāris dienas no viņa. 8-)
01.08.2011 22:06 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Ņam ņam, prieks, ka iedvesmojies no manis :-P
01.08.2011 22:24 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Mēsls, ne diena. :-/ Atnācu uz darbu labā garastāvoklī, bet priekšniecība atkal to sabojāja, jo nepārtraukti par smieklīgu algu prasa līst no ādas ārā. Man ir apnicis tas, ka Latvijā izmanto to, ka var maksāt mazu algu, jo daudziem cilvēkiem konkrētais darbs ir vienīgā iespēja un atrast citu ir grūti. Par laimi, man tā nav. Varētu arī iet prom, nekas traks nenotiktu. Katrā ziņā, šobrīd domāju paralēli meklēt citu, jo nespēju izturēt to, ka attieksme ir tāda, it kā man tik ļoti daudz maksā, ka man ir jādara visādas papildlietas, kuras pat nav manos pienākumos.
Piedodiet par negatīvismu, ceru, ka citām šodien iet labāk kā man. :-)
01.08.2011 22:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits