Gandrīz labrīt, meitenes!
Man šodien tāda diena, kad kaut kur dūšu jāpiesien! :D Vakar ar drauga mammu, drauga brāli un viņa draudzeni un mūsu ģimeni bija kopīgās vakariņas. Tā kā es biju brīva no auto vadīšanas, tad vakars iesākās jautri, beidzās vēl jautrāk! :D Šodien arī jautri sāp galva! :D Vienkārši super kompānija!
Ā, es vēl vinnēju automātos! :D :D :D Man kā nespēlētājai 5 bija daudz! :D Draugs arī vēl vienu piecīti! (Un nē, nenospēlējām vairāk, kā vinnējām! :D)
Bāc, bet vakar gan bija arī netīkams notikums, jo mums ATKAL mašīna saplīsa, ATKAL par un ap to pašu antifrīzu! (e) Mašīnu pat dabujām vilkt uz pilsētu, jo pabraukt vairs pat nevarēja. Āāāa, lai tik pamēģina paprasīt vēl naudu par remontu, jo mēs atsakāmies par to maksāt. Vakar draugam paziņo, jā, tur esot bijusi viena truba, kas gāja uz beigām, kas viņi, izārdot auto to nevarēja nomainīt? Mēs trīs dienas tikai paspējām pabraukt!!! (e) (e) (e) Sāpe izkliegta! :D
Ārā mainīgs mākoņu daudzums, tā kā plānu pagaidām nekādu, vakariņās šmorētas ribiņas un krāsnī ceptas kartupeļu pusītes būs! (l)
Jauku dienu!
Sunce - es varu iedomāties Tavas dusmas! Es pat uzvilkos to lasot! Un vispār, kas tās par atbildēm, ka sveši cilvēki, riktīgs lopu bars, tā vien izklausās, ka jūsu darbiniekiem viņi būtu jābaro! (e) Es Tev no sirds novēlu izcīnīt taisnību! ;)