Lieta tāda, ka mīlu savu draugu, bet esmu iegrimusi dziļā depresijā..viņa pagātnes kredītu dēļ, kas bija ar bijušo sievu! Visu maksā viņš, par kāzām, mašīnu torēzējo, kas nav..kredīti lieli, jo auguši aizejot pie tieslietu izpildītājiem..vēl..viņa pameta viņu, aizejot pie cita, neļaujot satikt bērnu..situācija sarežģita..tākā ilgi nebija darba, nespēja maksāt bērnam un sākās parāds valstij..tagad viss ir galīgā grīstē..abi pelnam diezgan normāli, viņš protams vairāk..bet nomaksājot kredītus, paēdot, dzīvokli, un tagad izstās, ka arī vēl raus nenormāli daudz šim parādam, plus jau pats maksā alimentus..sanāk, ka kanpi iztiekam, bet parādu piedzinēji, jau prasa arvien vairāk..liekas ka drīz nolaidīsies pavisam rokas, ārēji esmu stipra, mierinu..bet saprotu, ka mācības man jāatliek, par bērniņu tuvākos 8 gadus jāaizmirst..par kāzām..Par to, kas varētu būt, jo pelnam labi un sakrātu tam visam, spētu dot daudz savam mazulim.. Meitenes, es esmu egoiste, ka man gribas to visu? Es noteikti nedrīkstu padoties, bet kā lai saņemas, saprotot, ka tās bijušās(kas ir tiešām maita- pat radi ar viņu naidā) dēļ, mums liegta normāla dzīve, ģimene..un man ir jau 22..Kā lai saņemas, atbalsta puisi, jo viņš ļoti mani mīl un tik ļooti pārdzīvo, ka man jācieš! Pat saka, ka nespēj man uzlikt šo nastu, ska to raudot, jo mīl, bet saprot, kas mani sagaida šajos gados..Kaut raujas uz pusēm, strādā 15 h dienā, piestrādā caur paziņām plus vēl brīvdienās, viņš man ir zelts, nesakiet, ka triektu ratā, viņš nav slikts, vnk bijusī vioņu tad reāli izmantoja un tagad gremdē vēl dziļāk.. Mēģināju īsumā izkratīt sirsniņu, jo nezinu kur likties aiz sāpēm..;( Kādu padomu varbūt, varbūt kādai bijis līdzīgi vai ir.. nezinu..