vakar Drogās nopirku dzelteno Colossal Cat Eyes, zināju, ka tāda jauna iznākusi un arī dēļ atlaides (4.85 Ls vai kaut kā līdzīgi zem 5 Ls). Nebiju lasījusi atsauksmes, impulsa pirkums.
Nu, man vajadzēja vairāk kuplinošo, jo man skropstas ir garas, bet plānas, bet šī ir izteikti pagarinošā jāsaka, ka ļoti laba pagarinošā!
Otiņa - ne gumijas, bet ar sariņiem, ieliektā, tāda pamaza un patieva, kamēr sapratu, kā pareizāk ar to darboties, man ne visai sanāca tas slīpais efekts. augšējām skropstām birstīte pareizi esot jātur kā tiltiņš vai "u" ar kājām uz augšu :)
pēc pāris reizēm jau sanāca labi.
Pati tuša ir diezgan šķidra, kunkuļi nemetas, bet mēdz sakrāsot tievās skropstiņas kopā vienā megaskropstā. Nu tā jau laikam skropstu un nedaudz otas, ne tušas vaina.
Noteikti jālieto skropstu uzliecējs, ja nepieciešams, jo šī tuša nemaz neuzliec skropstas.
Kopumā laikam labi derētu biezākām, bet īsām skropstām, jo uz garām un plānām efekts nav tik izteiksmīgs.
P.S. Parastā dzeltenā Colossal manām plānajām bija vienkārši SUPER apjomam un garumam.