Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Palaist vaļā!

 
Reitings 14
Reģ: 22.04.2009

Sveikas! Lūdzu padalaties pieredzē kā jūs esat vīrieti, ar kuru izšķīrāties, palaidušas vaļā. Esmu izšķīrusies 3 mēnešus, bet nespējam viens otru palaist vaļā, es dzīvoju kaut kādās cerībās, ilūzijās, ka tulīt, tulīt viss būs labi! Nekad nav bijis problēmas aizmirst citus vīriešus, bet šo nespēju.

Teksti par to lai nesatiekamies priekš manis neder, mums ir kopējs draugu loks, vienā vietā dzīvojam, ir neiespējami nesatikt šo vīrieti. Sāku uztraukties par sevi, jo iepriekš nebiju greizsirdīgi, bet tagad palieku par kaut kādu apsēsto,greizsirdīgo sievieti.

20.07.2011 12:42 |
 
Reitings 104
Reģ: 16.11.2010
Pirmkārt, vai jūs vēlaizvien uzturat kontaktu?
tas jau nekas, ka dzīvojat vienā rajonā, es dzīvoju divas mājas tālāk no sava bijušā. Tev ir jāpalaiž domas, ja tu palaidīsi domas, tad no sirds arī būs ārā. Tev nav gadījumā tā, ka ir daudz brīva laika? Ja tā ir, tad nepieciešams aizpildīt savu laiku, satiecies ar draudzenēm, draugiem, iegādājies mājdzīvnieku. Atbrīvojies no liekās enerģijas- iegādājies jaunu veļu, drēbes, lietas, kas mājās atgādina viņu- vienkārši izmet un iegādājies līdzīgas. Turi visu laiku svaigu gaisu telpās, nesēdi klusumā. Nogriez matus, pamaini frizūru, izmet viņa dāvanas, atdod draudzenēm vai labdarībai. Ja nevēlies tikt no tām lietām vaļā, tad vienkārši saliec visas vienā kastē un nobāz kaut kur, kad būsi gatava- ņem ārā.
Sliktākajā gadījumā-atrodi plāksteri.
20.07.2011 15:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits