Vienā no Cosmo ballītēm ar meitenēm apspriedām, ka nekad mūžā nevilktu tās pļūtenes, tipa kaku bikses :-D Bet tad man uznāca kkāds bizdings un es new yorkerā piemērīju, bet ne ar stakli līdz celim, vnk brīvas, teikšu godīgi es iemīlējos tajā, cik tās ir ērtas, cik ar daudz ko var kopā kombinēt :-)
Tāpat agršk teicu par legningiem, ka nekad mūžā nevilkšu, tagad dievinu visādus, nemaz nerunājot par džegingiem.
Patiesībā man gan laikam no tā, kas tagad ir modē nav nekas tāds, ko es nevarētu uzvilkt, jo citreiz prikola pēc mērot sanāk, ka iemīlie un nopērc, attiecīgu maxi kleitu es arī varētu nopirkt, bik bok domāju, ka tā ir kleitiņa bet bija džinsa kostīmiņš jeb kā jūs suacat kombinezons tipa svārk-šort-kleitiņa :-D Iepatikās...
Runājot par apaviem atceros, cik grūti bija pāriet no spiciem uz apaļiem purngaliem, tagad liekas, ka nekad mūžā vairs otrādi negribēsies, tāpat platforma arī parādas, kas agrāk biaj tikai omītēm.
Manuprāt, attiecīgi sakombinējot un ņemot vērā savus auguma parametrus var atrast ikviens kaut ko no tā, kas ir modē, tikai tas, cik vienam tas ir pieņemami, cik citam nepieņemami :-)
Ps. Nav vērts uzskaitīt, ko nevilkt, jo tas vienkārši ir bezgaumīgi, kliedzoši pēc vieglprātīgas uzvedības utt!!!