Sveikas! :)
Diemžēl manā dzīvē ir izveidojusies nepatīkama situācija, kurā gribētos dzirdēt viedokļus arī no malas un varbūt arī kāda dalīsies līdzīgā stāstā! :-(
Ar draugu nu jau esam kopā 5 gadus, tagad pa vasaru dzīvojamies pie viņa privātmājā(sadalīta pa dzīvokļiem), kurā dzīvo arī viņa vecākais brālis ar sievu, tēvs, vecāmāte un jaunākais brālis. Mēs ar draugu dzīvojam atsevisķā dzīvoklī kopā ar jaunāko brāli. Lieta tāda, ka vecākais brālis visu laiku kasās mums virsū, kādēļ mēs nestrādājam utt....un pastarpināti caur manu draugu liek man noprast, ka man jāvācas no turienes prom, ka kopīgos ģimenes pasākumos man nav ko darīt, kaut gan parasti es piedalos tajos....Draugs teica, ka viņa brālis parasti nekad tik negatīvs nav bijis, bet pēdējā laikā tas ir acīmredzami. Man jau rodas aizdomas, ka pie vainas ir viņa sieva, kura, iespējams domā, kā kautkāda neprecējusies druška var piedalīties ģiemens pasākumos, bet viņa taču pati ir precējusies un ir pašsaprotami, ka viņa piedalās visur.
Man tas ir ļoti sāpīgi!Mans draugs arī neko īpaši nevar iebilst, jo viņš savu brāli saka, vairs nepazīstot! Es nezinu, kā risināt šo situāciju, jo mēs abi studējam un esam finansiāli atkarīgi no vecākiem, ja mums pašiem būtu finanses mēs jau sen būtu prom no tās mājas!
Varbūt kādai ir bijis kas līdzīgs?? :-/
P.S. Atvainojiet ,ja mazliet nesakarīgi,ātri rakstīju.
Paldies,par jebkuru padomu!