Loģiski, ka ir spējīgi, ja satiek meiteni, ar kuru tiešām viņam ir wooou!
Bet tas ir ļoti stiepjams jēdziens. Jāskatās taču uz cilvēkiem individuāli. ;)
Nuu tagad gan visas bļaus, ka viņš mani krāpj aiz muguras... Man tāds gadījās uz vienu nakti, bet ir joprojām un mīl. Kā viņš teica, ka ir viena meitene, kura piečakarēs un tad arī apstāsies pie tās.
Man zināmais babņiks kādā meitenē iemīlējās,bet savus netikumus neatmeta ;-) īsti nesaprotu kā var kādu ļoti mīlēt,bet kad otra nav blakus,tad koļīt un ņemt priekšā citas bez sirds apziņas pārmetumiem (t)
ir jau spējīgi mainīties, bet tā ir tikai maza daļa no visiem. no pieredzes varu teikt, ka tie, kas ir mainījušies pārsvarā iemesls ir tas, ka viņi ir satikuši Sievieti (ar lielo S), kura ir gana interesanta priekš viņiem, ka nemeklē citas
aij, šis jautājums jau te vairākkārt bijis, un vienmēr nākas secināt - KĀ KURŠ.
Es zinu gan tādus, gan tādus, beeet kas man liekas smieklīgi - ka tie, kas kādreiz bijuši un vairs nav, paši īsti negrib atzīt, ka reiz tāds "netikums" piemitis. :-D
Dažus, tiešām dažus, pat ne uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmus, zinu, kuri mainījušies un patieši iemīlējušies. Taču lielākā daļa nemainās. Nē, nē, nē, viņi vienkārši nespēj mainīties. Tas nu ir fakts! :-/
Tā kā es nepazīstu 100% visus babņikus, nezinu, kas viņiem galvās darās, kad neņemos apgalvot, ka tādi mainās vai nemainās. Zinu tikai to, ka tādu sev negribētu un nekad nespētu viņam tā pa īstam uzticēties. :)
Esmu kopā ar baigāko ex brunču mednieku. Sākumā bija ļoti grūti uzticēties, šaubas uz katra soļa, bet nu jau ir pierādījis, ka ir mainījies un ka ļoti mani mīl. Esmu laimīga, ka esmu iemācījusies viņam uzticēties un viņam paldies par neatlaidību. :-)
Viņi ir spējīgi mainīties!! Zinu vairākus dzīvus piemērus,līdz kā satiek meiteni kuru patiešām mīl,protams meitene arī nav muļķe pārmāca viņu,un ir laimīgi kopā 8-)
Piekrītu jau izskanējušajam viedoklim- kā kurš. Personīgi pazīstu vīriešus, kas krāpj uz nebēdu, lai gan ir precējušies un tēvi, bet pazīstu arī tādus vīriešus, kas, satiekot tā saucamo īsto un vienīgo, ir uzticīgi. Protams, ja tam var ticēt :-)
Pati, jā, ticu, ka patiesa mīlestība spēj mainīt :-)