Starp citu, meitenes, labprāt uzrīkotu kādu cosmo tusiņu pie sevis, jo pēdejoreiz, kad biju pie nelaimīgi slavenās OLG, secināju, ka esat baigi foršās un tajā vakarā sanāca iepazīties tikai ar dažām :-) Gribas iepazīties ar jauniem cilvēkiem :-)
Lai gan nopietni cenšos ierobežot šīs lapas lietošanas intensitāti, reizēm nesanāk.
Beidzot esmu mājās. :) Bija gara un darbīga diena ar ļoti patīkamu noslēgumu. Tagad dzeru saldējuma kokteili un taisos saiņot mammai dāvanu.
Pēdējā laikā ļoti daudz pārdomāju dzīvi un to, ko es daru nepareizi. Skrienu un skrienu, bet aizmirstu apstāties un priecāties par to, kas man ir. Tāpēc tagad vairs darbu mājās neņemu un vakari man ir tikai mājai un attiecībām.
Interesanti, ka manējais pēdējā laikā aizvien aktīvāk piemin precēšanos un bērnus. Tas tā mazliet pakņudina pakrūtē :)
Noskatījos filmu, viena no visaiskustinošākajām filmām, ko esmu pēdējā laikā redzējusi... :%27-( Apraudājos kā mazs bērns :-|Un garstāvokli man neuzlaboja :-/
Noskatījos filmu, viena no visaiskustinošākajām filmām, ko esmu pēdējā laikā redzējusi... :%27-( Apraudājos kā mazs bērns :-|Un garstāvokli man neuzlaboja :-/
ņam ņam
Jā, tieši tā sagruzīja mani vēl vairāk... :%27-(
Eh, īsta mīlestība arī pēc 11 gadiem, cik skaisti, tikai reti,kad tā notiek dzīvē...
aij,aij,aij :-|
Mademoiselle, man besī šitā tipa filmas.
Diemzēļ, iepriekš nebiju treileri redzējusi un sanāca iegrābties, + vel ievilku tajā draugus, kuri bija tikpat vīlušies.
Mademoiselle, man patīk vairāk ticamības un ne tik salkanas filmas. Terminatrus utt, es arī neskatos. Psiholoģiskās-jā. Bet Rush manās acīs bija garām no visiem aspektiem.
oi,Blānša (s)
mēs bijām uz dīvainu filmu :-D un meklējām volejbola bumbu,bet viņam kaut kādu īpašu vajadzēja :-D :-D kāpēc tikai no mugurpuses?
man šodien likās,ka Tevi redzēju uz brīvības ielas,bet tā kā pēdējā laikā slikti redzu,tad neesmu droša..
Ja vēlos pārdot grāmatas,tad man ir viņas jāpievieno un vienkārši jāgaida? Vai arī pārdevēji mēdz rakstīt e-pastu tiem,kuri ir sadaļā 'vēlos' pie šīs grāmatas? Man tāds patīkams jaunatklājums,ja izdotos ko pārdot,priecātos,bet ja ne, tad gaidīšu,līdz būs tie grāmatu maiņas/nodošanas punkti atkal kaut kur.