Jūs ēdat sīpolu? Es vienkārāši intereses pēc :-P jo pati varētu katru vakaru ēst sīpolmaizes vai vienkārši sīpolu sagrieztu ripiņās un ar sāli. Vienīgā problēma, ka viņš tā smird :-D :-D Puisis nesaprot kā viņu tā var ieēst :-D
Izdomāju - kad vien man sagribēsies vēlu vakarā našķēties vai pilnīgi lieki kaut ko ēst, atvēršu šo diskusiju. Nopietni, izlasīju pāris komentārus un tagad apr vakariņām negribu ne domāt. Paldies, meitenes. Cosmo spēkam nav robežu :D
Tikai lociņi. Parastie sīpoli negaršo ne svaigi salātos, ne cepti, ne vārīti. Vienīgais veids, kad garšo - mamma gatavo uz ziemu tādus tomātus zhelatīnā, tur tad tie sīpoli ir klāt un garšo, jo to specifisko sīpola garšu nejūt.
Zemenes uz pusēm, sīpoli gredzenos, tomāti ripiņās, pipari viss, salātveidā;
Var vienkārši uzlikt uz krekera, kas apsmērēts ar krēmsieru pa virsu zemeni un sīpolu.
Man arī ļoti garšo sīpoli! Dievinu t.s. veselības maizītes - rupjmaize, sviestiņš, sīpoli, ķiploki un svaigi malti melnie pipari pa virsu! Ņam, ņam! (l)
Un no marinādēm arī zvejoju sīpolus ārā (s)
Es neēdu sīpolus VISPĀR. Es tos ienīstu un aizliegtu kultivēt, ja varētu. Man besī ārā, ka visi bola acis, kad saku, ka neēsu. Netic. Domā, ka izliekos. Mēģina iebarot ar ēdieniem, jo domā, ka nepamanīšu. Es vnk jūtu to pretīgo garšu un viss. Tik tālu ienīstu sīpolus, neēdu pat lociņus un puravus.
Ēdu, ja uzliek uz maizes vai pieliek ēdienam vienalga - svaigi, cepti vai vārīti. Pret sīpoliem pretenziju nav. Nevaru gan ieēst daudz svaigā veidā, liekas, ka dedzina.
Aizvakar ieliku marinādē, mans vīrietis bija sajūsmā. :)
mmmmmm. pilnīgi sagribējās aiziet un uztaisīt sīpolmaizes, bet tad nevarēšu gultā līst pie drauga, smirdēs visa istaba :D bet vispār dažreiz, kad gribas kaut ko garšīgu, bet nekā nav, uztaisu sīpolmaizes un laimīga lobu iekšā.
svaigus sīpolus dievinu. cepti gan ne visai. vārīti riebjas.
Sīpolus ēdu(graužu kā ābolus) tikai tad kad esmu reāli saslimusi, tas nekas, ka tad jau ir par vēlu, bet man tad liekas, ka palīdz. Citādi gan sīpolus nevaru nekur pieēst klāt, negaršo man viņi nekur.
Violetos salātos,un baltos no šašliku marinādēm,un tad vēl kad taisa tomātus želejā,tos sīpolus gan varu ēst cik lien :) Bet cepti negaršo, vārītus vispār slikti paliek kad aizmirsies izķeksēt no zupas..
ā un par tādām sīpolmaizītēm pat dzirdējusi nebiju :D nu uz lašmaizītēm un tomātmaizītēm,jā, bet kā te meitenes raksta, vnk maize,sviests, sīpols, man kkas ekstra jauns :D
oo jaaaaa - šašliku marinādēs man sīpoli ir divreiz vairāk kā gaļa :D tā kā es p[arasti esmu atbildīga par gaļas cepšanu, tad cepju to kopā ar sīpoliem, un cepšanas laikā sīpolus pamazām noēdu.
ko nenoēdu pa tiešo no grila, to satinu lavašā, kas piesūcināts ar šašlika suliņu - mmmm, tā tagad sagribējās :)