Sveiki, vēlējos lai padalaties ar zināšanām.. vēlos tikt pie mazāka dupša, itkā viss augums man ir mazs un tievs, bet man liekas kad dupsis ir liels, tāpēc gribēju uzzināt kādus vingrojumus vajadzētu veikt, vai ko dariit lietas labaa :/
Ar kačāšanu neies tā lieta, jo muskuļi zem tauciņiem būvējās, bet nu varbūt ir kāds spec vingrinājums.
Nu tak! Kapēc dibenu vajag mazāku? Jāpriecājas un jāiet vīriešu medībās :-D
man ir sī grāmata http://www.amazon.com/Strength-Training-Anatomy-Frederic-Delavier/dp/0736048138, kur parādīti vingojumi un kuri tieši muskuļi strādā (ar zīmējumiem) - noderīgi!
mazāku dupsi diez vai dabūsi ar vingrojumiem, bet stingrāku un uzturēt formā, lai ar gadiem "nenošļūk" gan der jebkurā gadījumā.
es cenšos puslīdz regulari vingrot, man cm nav samazinājušies, bet šķiet, ka stingrāks kļūst :D
Kčc, es sapratu, ko Tu ar to domā un arī vēlos uzzināt ko ar to darīt :-P Man ir foršs dibens, bet gribas stingrāku. Nu, tādu vairāk par burbuļdibenu padarīt, kaut kā tā :D
Un vispār pēc jāņošanas lauku maltītēm viens kilograms klāt (s) atkal jāsāk kaut kas darīt.