Rīt ir jābrauc ar puisi atpūsties,bet kas tad nu-jūtu,ka man galva paliek smaga,drebulīši krata,paēdu,viss ok,bet liekas,ka drusku tāds nespēks,nu NEVARU tagad atļauties kko tādu!Temperatūra 37!
Es arī slima:( Ko varu ieteikt - to, ko pati tikko darīju - uzvārīju katlu ar kumelītēm un elpoju tos tvaikus, tad vēl karstu pienu ar medu iedzēru un kājas izmērcēju karstā sinepju ūdenī. Darētu arī kādi vitamīni, bet nekur pakaļ tagad netieku:( Veseļojies!
Iesnas,klepus nekas nav-tikai smaga galva,drebulīši,drusku nespēks..Varbūt tas,ka naktī ne pārāk labi gulēju,nez!
Iedomājoties,ka rīt gribēsies kkur pastaigāties vai kā,vnk besis nāk-man jāpieveic šitas murgs! (t)
Mans ārsts saka, ka tad, ja ārstēsies, slimosi 7 dienas, ja neārstēsies, tad nedēļu. Tā kā šaubos, ka kaut ko var īsti līdzēt. Jebkurā gadījumā es dzertu Citrosept un zāļu tējas.
Man pašai šodien 38,5 un iesnas, kas pārspēs Jāņu līšanu, taču saprotu, ka neko glābt līdz rītdienai nevarēšu
Man tā kā uz slimību vilka, bija liels nespēks/nogurums, nedaudz auksti (drebuļi) un nelielas galvassāpes, aizgāju gulēt un no rīta jutos daudz labāk! :) jā, temperatūra bija 37.5... :-| bet tā ir laimes spēle, tikpat labi tu rīt vari pamosties ar daudz sliktāku pašsajūtu... nezinu, vai tur var ko līdzēt! Varbūt apaukstējies (t)
Man liekas,ka esmu apaukstējusies - pa nakti mamma logu atvēra vaļā,no rīta drebinādamās pamodos!Vakar pastaigāju maiciņā apkārt,bet bija saulīte,tik tas vējiņš,nu nez...Tagad arī tāda nepatīkama sajūta,it kā ok,bet tajā pašā laikā nav ok! (s)