kad tevi ir iemīlējuši pa pusei

Reitings 13
Reģ: 13.06.2011

Esmu kopā ar fantastiksu puisi jau 5 mēnešus un esmu viņam skaļi pateikusi jau agrāk, ka man uz viņu ir noticis tas fantastiskais klikšķis, kad tu saproti, ka tas ir tavs cilvēks un ka tev ir patiesi iestājies rozā briļļu periods un sirds nodreb katru reizi, kad tiekamies.

Vakardien atkal Mīļumam teicu, ka neskatoties uz pagājušo laiku, vēljoprojām manas izjūtas nav mainījušās.

Un tad sekoja vnk jautājums no manas puses: ''Vai esmu starp mums abiem diviem tā vienīgā ar rozā brillēm un tauriņiem vēderā?''

Uz ko Mīļums atbildēja, ka Pa Pusei!!!

WTF??? Nu jā, nobira asara....

Vai šajā gadījumā pareizākais nebūtu vnk pamest šīs attiecības un meklēt kādu kurš arī manis dēļ ir bez prāta?

13.06.2011 12:23 |

Reitings 13
OMG, Girly! Reāli identiska situācija mums ar tevi. Tikai man vēl jānonāk līdz tam ka akceptēju sevi kā vienīgo r jūtām. Vismaz pagaidām. Džekam ir 24, man 29 gadi. Man aiz muguras saderināšanās, kopā dzīvošana un visādas citādas attiecības un emociju kalni. Viņam esmu vispār otrā meitene. Pavisam noteikti jābūt super pacietīgai. Nu tas ir, ja viņš pēkšņi neattapsies un pēc visas manas drāmas,ko vakar uzrīkoju, nepametīs mani. :-D
13.06.2011 15:18 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
es vispaar sevi piefikseeju pie domas, ka es nenormaali reti saku savam draugam, ka miilu vinju. es nez, bet man nenaak tie vaardi laukaa, kaut arii esam ljoti ilgi kopaa. vinsh man var teikt gandriiz katru dienu to, bet es nee. vnk ir taadi cilveeki, kas nemeetaajas ar taadiem vaardiem, droshi vien saistiibaa ar kaadu slikto pieredzi ;)
13.06.2011 15:18 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
tb nevis es sevi piefikseeju pie domas, bet vnk piefikseeju :D
13.06.2011 15:19 |

Reitings 13
nu nemīlu es to puisi :) esmu pozitīvi iemīlējusies.
13.06.2011 15:27 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Espo1111, īstenībā nomierināji mani, ka neesmu vienīgā tāda. :-D :-) Mums abiem ir 21 tikai. :-) Un nevienam, ne otram nav bijušas ilglaicīgas attiecības, tpc lkm es biju sacēlusi brēku ne par ko. :-D Ārprāts, un visa šī dēļ saskatīju visur problēmas, visu laiku esmu šausmīgi greizsirdīga, ja viņš aiziet tusēt un tur ir kkādas meitenes... Un vakar viņš pateica, ka ļoti sāpinot viņu,ka pēc visa nespēju viņam uzticēties. :-/ Īstenībā man tikko tikai atnāca atklāsme, ka pati visur saskatu problēmas, sacepos, un tad brīnos, kpc viņš arī par kko sadusmojas, apvainojas... (t)
Tā kā man pēc visām tām scēnām, ko it sevišķi pēdējā laikā esmu taisījusi, jācer, ka nepametīs mani. (t) :-D
13.06.2011 15:31 |

Reitings 13
Girly, būs labi. džekiem ir tonnas pacietības. Un īpaši tas darbojas uz meitenēm, kuras ļoti patīk. Greizsirdība ir mana otra lielākā problēma, jo lai cik labu īpašību Viņam arī nebūtu, ir arī 1 slikta - viņš nesaprot kur sākas un beidzas flirts no viņa puses attiecībā uz citām meitenēm. Draugiem.lv viņam ir īpaši interesanta un fantāziju rosinoša sarakste ar 1 īpašu meiteni. Tā kā es saņemos pacietības, sataisu savu dzīvi gana interesantu arī bez viņa un ļaušu viņam mani noķert. Lai dzīvo mednieka gars mūsu vīriešos!
13.06.2011 15:47 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Āmen!
13.06.2011 16:33 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
manējais man uzreiz teica, ka viņam vairs nekad nebūs rozā brilles un ar mani arī nekad nav bijušas, un kas no tā? viņš tik un tā saka, ka mīl mani kā nevienu - mīl, nevis ir aizrāvies, un tas ir vairāk. galvenais, lai abi cilvēki kopā ir laimīgi.
14.06.2011 15:25 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Ljika-man tas pats,nu gluzi ka mums abam ar to udens dzersanu...
Nespeju to kladinat,man par gruti to pateikt-ka miilu,man ir otra galejiba,mans virietis atgadina reizem ka sen to neesmu teikusi...
Manejais atinas,ka ir iemilejies jau otraja diena :D Jau ir 1,6 gads,bet roza brilles zudusas jau sen un kas zin.
14.06.2011 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits