Sveikas! Jau labu laiku vakaros dodos braucienos ar riteni - nobraucu 15km+ un aizdomājos - kā, pēc pieredzes, riteņbraukšana ir ietekmējusi Jūsu figūru? Tipa, kāda ķermeņa daļa kļuva tāda neglīti muskuļaina?
Es kādreiz katru vakaru nobraucu apmēram 12 km, bet nekas nemainījās.
No tādas nelielas "trenēšanās" nekādi neglītie muskuļi nebūs. Un ja vēl pastaipīsies normāli, tad jau vispār.
Es jau gandrīz mēnesi braucu ar velo uz darbu un atpakaļ, kopā dienā kādi 15 km varētu būt. Nekādas izmaiņas sevī neesmu manījusi. Bet es jau arī braucu tā lēnām, bez piepūles, jo negribu nosvīst, uz darbu braucot, turklāt mans velo nav no tiem tūristu vai kalnu tipiem.
draugs nodarbojas ar riteņbraukšanu, nu viņu varētu jebkura meitene apskaust par tādu pakaļu :D
šis man stāsta, ka tie muskuļi vairāk rodas, ja minas stāvus, nevis sēdus.
Nu bet reāli notievēt var? Jo stundu minoties vidēji tiek sadedzinātās 800 kalorijas. Vienkārši braukt jau ir daudz vieglāk nekā skriet un ja vēl patēriņš puslīdz līdzīgs...
Esat dzirdējušas, ka kāda tā ir notievējusi?
Nē, bet pati aplauzos, pāris nedēļas cītīgi taisot presītes un rezultātā vēders "uzauga", jo prese uzkačājās, bet tauki turpat palika. Iedomājos, vai ar riteņbraukšanu nebūtu tāpat, it īpaši kājām.
Piemēram, mana kolēģe, daudzus gadus kaislīga riteņbraucēja, bet dibena forma nav uzlabojusies vispār, ja ne pat lielāks palicis. Ja tā drīkst teikt, tad dibens ir dikti liels, kādi divi 36ie izmēri kopā (nu varbūt nedaudz pārspīlēju) :)