Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Saldā ņamma

 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010

Kāda no jums ir mēģinājumi mājās uztaisīt iebiezināto pienu?

Gribēju kau tko tādu pamēģināt,bet īsti nezinu,ko un kā tur darīt ..

09.06.2011 14:35 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nezinu, vai tas ir tas pats, bet esmu mēģinājusi gotiņas vārīt :D Ilgi, ķēpīgi, un gala rezultāts ne vienmēr ir gana labs, lai tā mocītos :D Bet nu eksperimentēt jau var.
09.06.2011 14:38 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
un google vispār neko neuzrāda????
http://ej.uz/9xri
09.06.2011 14:40 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
jā esmu taisiijusi, vaariiju pienu ar cukuru :-)
09.06.2011 14:40 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
ar ko atšķiras receptes gotiņām un iebiezinātajam pienam?

un googlē,protams,ir,bet gribēju dzirdēt viedokli no tām,kas reāli mājās to ir taisījušas ;)
09.06.2011 14:47 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
"gotiņas" vāra no jau iebiezināta piena - vārot to - tas ir ilgs process.
Vai tik tu nejauc iebiezināto pienu ar vārītu iebiezināto pienu..
09.06.2011 14:49 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
nē,nejaucu .. vnk tagad par tām gotiņām jautāju ..

būs jau jāmēģina uztaisīt tas iebiezinātais piens ..
tikai googlē meklējot,katrā vietā parādās citādāka attiecība pienam ar cukuru ..
09.06.2011 14:52 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
http://www.receptes.lv/receptes/majas-pagatavots-iebiezinatais-piens/

kur es varu dabūt vājpienu?
09.06.2011 15:00 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
es saku, kā ir - vieglāk ir aiziet uz veikalu un nopirkt bundžinu!!
09.06.2011 15:04 |
 
Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
Vājpienu vari dabūt veikalā ;-)
09.06.2011 15:04 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
mājās taisot sanāks vairāk .. un zināšu,ka tur nav visādi konservanti klāt ..

vājpiens skaitās tas,kuram mazāk tie tauku procenti,ja?
bez vājpiena man nekas nesanāktu? :D
09.06.2011 15:07 |
 
Reitings 17
Reģ: 11.01.2011
Nopērc kondensēto pienu ar cukuru bundžā, ielej katlā ūdeni tā, lai bundža pilnībā nosegta un vāri uz normālas liesmas apmēram 2 stundas. Ja ūdens izvārās, pielej atkal. Ja, atverot bundžu, vēl nav pilnībā izvārījies, liec atkal katlā, lej ūdeni tā, lai vāroties nešļakstās bundžā, un pavāri vēl. Lai labi garšo!
09.06.2011 15:11 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
jāvāra ir ūdens peldē vai var vnk katliņā?
09.06.2011 15:12 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
caumalina - es gribu parasto iebiezināto pienu,nevis vārīto :)
09.06.2011 15:13 |
 
Reitings 17
Reģ: 11.01.2011
Es vāru katliņā. Bundža gan reizēm mēdz lēkāt, bet tas tā, jautrībai. :-)
09.06.2011 15:15 |
 
Reitings 106
Reģ: 11.08.2010
Vārīju stundu to pienu ar cukuru.
Pēc garšas jau it kā ir tāds pats,kā veikalā nopērkamais,bet nesanāca biezs.
Ieliku tagad ledusskapī,cerot,ka atdzisīs un paliks biezāks.
09.06.2011 17:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!