melnā līnija?

Reitings 55
Reģ: 01.07.2010

sveikas, meitenes! tad nu rakstu, lai vai nu izsūdzētu bēdu, vai arī vienkārši lai izliktu sirdi, īsti nezinu, bet nu pastāstīšu, kā man pagaidām iet.

vienmēr dzīvē ir bijušas melnās līnijas, kad viss neiet kā vajag, bet nu vienmēr tas ir beidzies, atrisinājies un visādi citādi. nu kā, vienkārši visam jābūt līdzsvarā, tas saprotams, tāpēc arī to visu vienmēr var mierīgi pārdzīvot.

taču tagad viss ir aizgājis pat vairāk kā galīgi greizi. sākās ar parastām muļķībām/ nelaimītēm, piemēram, viss krīt, besis par to visu, universitātē varbūt neiet kā vajag, sastrīdies ar kādu bezjēdzīgi. nu labi, domāju, ka pāries, taču tagad sāk vēl vairāk viss bojāties, pilnīgi viss krīt no rokām, pat ēst nevar uztaisīt normāli, pat tādas muļķības kā ceptas olas piedeg, blakus stāvot taisot. nekas nesanāk, salauzu iPodu, salauzu datoru, pati esmu jau simts reizes visās sienās skrējusi, durvīs triekusies, klupusi, kritusi, pa divām nedēļām uzberzusi pa 10 tulznām uz katras kājas, visam, ko daru, nāk jauni šķēršļi klāt, pat aizbraucot uz mājām man lieku reizi vēl bija papildus jāmaksā par visām muļķībām, visi transporti kavējas, visur beigu beigās jāskrien, nāk neparedzēti tēriņi viens pēc otra, kuriem šķietami nav gala, lai gan tā jau naudas nav, ārā iziet nevar, saulē uzreiz slikti paliek, lai gan nekad tā nebija bijis, plus vēders visu laiku čakarējas, nepārtraukti problēmas pat ar veselību, tagad sāk arī rādīties murgi, ka mani nogalina, katru dienu jaunos veidos. pēkšņi vēl neko neēdot pieņēmos par trīs kilogramiem svarā, bet nu tas tā, vienalga, to visu nu kaut kā nebūt vēl var pārdzīvot, taču šodien jau galīgi vairs nevaru izturēt. šorīt izbesījusies, neizgulējusies, par vēlu cēlusies sāku rītu, lēju karsto ūdeni krūkā, kurā parasti, taču pēkšņi tā uzsprāga un pusotrs litrs verdoša ūdens izgāzās pa visām kājām. vēl līdz šim brīdim trīc rokas, galīgi slikti, visu laiku nāk raudiens. sāku domāt, ka varbūt kaut kas ar enerģiju nav kārtībā, prasās attīrīties vai es nezinu, vienvārdsakot, tas ir briesmīgi, es nezinu, ko darīt un kā justies, jau pilnīgs besis, nekas nesanāk. sāc domāt pozitīvi, cerēt, ka viss pāries, bet tad atkal nāk un gāžas viss negatīvais pāri.

nezinu, piedošanu, ka šeit visu savu negatīvo izgāžu, pie tam vēl tik daudz te sadrukājusi, vienkārši jau pilnīgs bezceris uznācis par visu, neziņa, ko iesākt ar sevi un vispār, un bailes, kas vēl sagaida priekšā, ja viss tā turpināsies. :/

07.06.2011 18:11 |

Reitings 796
Reģ: 29.01.2009
Aizej uz baznīcu... padzer iesvētīto ūdeni un padedzini sveces mājās... Ja tas viss nelīdz - ej pie kāda gaišreģa, jo šis izklausās pēc kāda lāsta...
07.06.2011 19:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Hellish-tu laikam esi viena no manam labakajam "skolniecem"!!Tu loti labi saproti,ka tiesam viss aiziet visuma! :-)
Tur jau ta lieta,ka jadarbojas ari pozitivi-vienalga, ko dari!!Tev viss bus,varbut kau iet uz prieksu!!!Tas
galvenais!!! :-)
Lee-tah-man lekas ,ka tev ir tada uzmanibas nenoturiba,tada nenosvertiba -tapec puse no problemam!Es tev ieteiktu sakartot "savu maju "vispirms .Ar so domaju -sakartot sevi mazliet!Sada tipa cilvekiem parasti iesaku meditet.Megini mazliet sevi sakartot-ta nomierinat ! |-)
07.06.2011 19:54 |

Reitings 388
Baznīca nekādā gadījumā par ļaunu nenāks!
07.06.2011 19:54 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Runājot par šo tēmu...Man reiz kāda gudra draudzene ieteica afirmācijas. Kaut kas ļoti līdzīgs pozitīvai domāšanai. Ko tu ,Emmanuelle, par to saki?

Varbūt autorei kas tāds varētu noderēt?

( http://www.noslepums.lv/index.php/2010/08/15/pievilksanas-likums-3-dala-2/ )
07.06.2011 20:00 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
uuuh, Hellish, nav īstais brīdis tagad runāt par to, ka baznīca ir naudas slaucēja. Ja cilvēkam tas palīdzēs pārvarēt nelaimes, tad tas ir jādara, pat, ja Tavuprāt, tā ir pašiedvešana. Galvenais, ka palīdz un ir rezultāti.
lee-tah, apsveru domu, ka jau esi apdomājusi visu savu dzīvu un notiekošo - kāpēc notiek tas, kas notiek, taču kādu klusu vakaru apsēdies un apdomājies - varbūt Tev cenšas kaut ko parādīt? Pateikt? Iespējams kaut kas labs Tevi gaida pavisam tuvu. Lai izdodas saskatīt :-)
07.06.2011 20:00 |

Reitings 8968
Adria, bet domas, ka palīdzēs, jau viņai palīdzēs nevis iestāde :D:D
ok, ok nestrīdēsimies, katram sava fiška :)

nicco, nu zini, viss labais jau ir tajā vienkāršajā, jau sen zināma patiesība :)

emmanuell, vai ne, es cenšos :)
07.06.2011 20:03 |

Reitings 388
Piekrītu Adria.
Ja tas tiešām palīdzētu - tad kāpēc gan ne!

Pati neesmu bijusi baznīcā ļoti ilgi, bet ir brīži, kad vienkārši "velk" uz turieni. Un tiešām ir līdzējis.

Vispār, tādas tēmas nav labi apspriest, jo katram sava taisnība. :-D
07.06.2011 20:13 |

Reitings 16208
Nicco-es domaju ,ka tas ir loti labs veids,ka sevi iedvesmot!Tam visam terapijam,gramatam ir viens merkis-dabut cilveka to ticibu sev,harmoniju! :-)
Es vispar izstradaju tadu, ka savu dzives modeli pedejos divos gados,kas mani loti labi notur virs udens!Varbut sanemsos un uzrakstisu plasak,bet man tiesam tas strada!!!
Par baznicu-domaju ,ka ta ir tada vieta,kas cilveku loti nomierina.Vienmer atceros Hawaii baznicinu un tos dziedniekus-atceros,ka viena reize izgaju prieksa-bija tads mazs seanss,kur sie cilveki uzlika rokas ,runaja mierinosus vardus-es saku loti raudat!Dziedniece teica-nekautrejies, raudi-ta ir loti laba attirisanas!!!Es tiesam jutos labak ! |-)
07.06.2011 20:17 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Izskatās, ka pati meklē problēmas...ta nu gan +3kg :D
Šovakar ej pastaigāties, nomierinies, izvēdini galvu ;)
07.06.2011 20:27 |

Reitings 16208
Lasite-man atkal liekas,ka tiesi sadas temas ir loti labas,jo biezi ,lasot cita cilveka pardzivojumus,mes aizdomajamies lidz saviem, un biezi redzam,ka musejie ir sikums,blakus otra-kadreiz macamies no otra kludam! |-)
Man loti patik cilat sis temas,pardomat pasai par savam "problemam"-vai tas vispar ir problemas!!!? :-P
07.06.2011 20:32 |

Reitings 28
izlasi gramatu "atsleega" vai ari noskaties filmu "the secret" ;)
07.06.2011 20:35 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
hellish, dažkārt, lai nonāktu pie domas, ne vienmēr pietiek ar domu :-) Neesmu ļoti reliģiozs cilvēks, bet piekrītu nedaudz augstākam komentāram, ka baznīca ir īpaša vieta, būvēta pēc speciāliem rasējumiem, lai izveidotos tā aura, noskaņa un akustika, kas nomierina. Un tas varētu palīdzēt :-)
07.06.2011 20:48 |

Reitings 16208
Adrija-es ari par to iedomajos-ta aura jau pati par sevi nomierina!Ta musu Hawaii gan ir tada vairak ,ka valeja-pavisam no citas operas,bet atceros ,ka ieejot tada klasiska baznica,mani loti iespaido visa ta atmosfera! :-)
07.06.2011 20:56 |

Reitings 8968
Adria, nu nezinu, man baznīcas uzdzen šausmas, tas aukstums, kas tur iekšā, nekā mīļa, mājīga, atbalss kā skaļāk ierunājas, nezinu par auru, man tā vieta liekas cilvēkam sveša nevis piesaistoša...
07.06.2011 21:10 |

Reitings 579
Emmanuelle,

Vai tu lūdzu varētu man uzsist uz e-pastiņu ( [email protected] ) un padalīties,iedvesmot ar saviem paņēmieniem, kad tev būs brīvāks brītiņš? Manuprāt, no tādiem cilvēkiem kā tu, Emmanuelle , ir jāmācās, jāmācās un vēl reiz jāmācās! ;-)
07.06.2011 21:10 |

Reitings 16208
Nicco-liels paldies par labiem vardiem!Es vispar neapmainos ar savu e-pastu-pec iespajas vairak velos palikt anonima :-) !Man patik ,ka varu padalities ar kadu sievieti ,kura ir uz viena vilna!Mani tas loti uzlade pozitivi,ja bijusi iespeja palidzet! :-)
07.06.2011 22:21 |

Reitings 579
Ja nevēlies ar e-pastiņiem mainīties, tad vari arī šeit uzrakstīt, izveidojot diskusiju vai d-grāmatas ierakstu. Man jau šķiet,ka tas būtu noderīgi gan man, gan arī citām meitenēm. ;-)
08.06.2011 00:53 |

Reitings 8968
Nicco, emmanuellei ir daudz blogu, palasi tos, tur arī šo to var smelties ;-)
08.06.2011 01:00 |

Reitings 16208
Hellish-man tik zel pasai,bet visu izdzesu,kaut kada jutu uzpluda!!! (s) Likas- viss tas tik neinteresants beigas...!Tagad zel!Jasak viss no sakuma! (l)
08.06.2011 09:54 |

Reitings 16208
Nicco-paldies tev-mes esam uz viena vilna! :-)
08.06.2011 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits