hmm... man arī ir labākā draudzene, bet tagad jau jūtu,ka viena no otras attālināmies, viņas dzīvē ienāca vīrietis un druadzenei ar vien mazāk laika atliek, ar lielākoties draudzenēm tā ir sanācis, ka 100% laika aizņem viņu vīrieši :D ir paziņas, ok aizejam iedzeram kokteilīsūs, un tas arī viss sarunas līmenī...
tā kā man nav patreiz attiecību, tad nu nejūtos vientuļa,ar laiku cilvēki nu izmainās un nezinu,man nav tas sentiments, un uz raudām nevelk, jo esmu sevi noskaņojusi, uz poztivo noti un dzīvoju šodienai, nav ko atmiņas pārlieku iestigt un sevi žēlot, jāturpina dzīvot :)
nja,nja man arī te tāda ideja, pēc pāris mēnešiem varbūt tikšu pie sen mīļotā kaķa (l)
nu, es oarasti iepazīstu jaunus cilvēkus ferstiņos, pie māsīcām viņu draugus,paziņas nu tā aptuveni,šad tad arī man kā hitchike mīļotājia stopējot arī iepazīstu interesantus cilvēkus,bieži vien dažādi projekti arī saved kopā,nu nezinu, neesmu pārbaudījusi, kaut kā klubos īsti ne ar vienu neesmu iepazinusies, bet kaut kādos akustiskajos,koncertos artelī vai depo arī nācies sapazīt jaunas paziņas... nu tā kaut kā
APAĻMUTNIEK, neskumsti, dzīve ir pilna pārteigumu... :)