Jūsu darba dienas rīts

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Tagad mēģinu celties ātrāk un neskriet pa galvu pa kaklu, baigi cenšos ievērot sava ideālā rīta ristuālus :)

Man vasarā tā ir kontrastduša (ziemā uz tādu varoņdarbu nevaru saņemties :)), tad paštonējosais, tad parosos pa māju, veicot visādas skaistuma un citus sīkumus, kamēr krēms pilnībā (cik nu pilnībā :)) iesūcās.

Pēdējā laikā paliek vairāk laika rīta kafijai un pašlaiks man topā šāds rituāls: kafija, Actimels + kāds auglis, skatoties LMT 900 sekunžu ziņas.Un tad aidāāāā :)

Un man šī secība tiešām dod vairāk enerģijas un optimisma, bet var jau būt, ka tas ir iedomas un sevis pārliecināšana, bet vienalga OK :)

Kā ir ar Jums? Kā Jūs izkrāsojiet savu rītu?

06.06.2011 13:47 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man gan kaut kāda pašdisciplīna iestrādāta, ka modinātāju nekad neesmu atlikusi. Patiešām. Zvana, es nospiežu un kāpju ārā no gultas, lai arī cik nogurusi dažreiz būtu. Tad pa taisno uz virtuvi, taisu kafiju. Visu izdarau un draugu ceļu augšā tikai tad, kad no mājas izeju, jo viņš lielākoties strādā no mājām, uz ofisu brauc tikai tad, ja sapulces, bet tās jau rīta agrumā šis nekad neieplāno. Viltnieks tāds :-D
07.06.2011 11:41 |

10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Labrīt :-)
kopš strādāju man arī kaut kā ir iegājies savs ritmiņš+ disciplinē autobuss, uz kuru jāpaspēj- jo nākošais pēc ~3h :-D

modinātājs 6:30, mēģinu izlīst no gultas vēlākais 6:50, ja 7, tad jau steidzīgi sanāk..

Rīta wc, noskaloju seju, ieslēdzu taisnotāju, uzlieku vārīties ūdeni.. saģērbjos (bieži vien ir tā, ka iepriekšējā vakarā noliktās drēbes no rīta vairs neder :-D ),tādēļ bieži vien ir tā, ka pēdējā minūtē pirms iziešanas no mājas pārmainu bikses,utt- un tas man besij :-D

Tad jau kafija- ieslēdzu TV un skatos ziņas vai mūzikas kanālu, atkarībā no noskaņojuma..

Tad uzkrāsojos, mati, akesuāri, eju uzpīpēt..
ja ir laiks, tad vēl pasēžu internetā.

Un ap 7:45 eju uz autobusu (esmu priecīga, ka pietura salīdzinoši tuvu) :-)

Bet nu - tāds ir mans rīts, kad esmu viena pati, jo draugs pa nedēļu parasti ir prom. Bet, ja viņš ir mājās, tad guļ līdz pēdējām un pēdējās minutēs, kad es stresaina skrienu pa māju nāk mīlinās un čubinās un izjauc manu ritmu :-P
07.06.2011 11:55 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
ar skolu bija tā:
cēlos 7:20. tad dušā
apģērbjos ( parasti 7:40)
brokastis līdz 8:00
make up, izķemmēju matus, iztīru zobus līdz 8:15
un parasti 20 pāri nesos uz skolu :-D
07.06.2011 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)