kā jūs tiekat galā ar matiņiem uz kājām, bikini zonas? kādas metodes izmantojat? man mazi matiņi, bet pietiekami pamanāmi, pat aug uz vēdera, no nabas uz leju. kādas lētas un efektīgas metodes jūs ieteiktu?
es vakar pēc deviņiem aizskrēju uz Drogām, nopirku vaska strēmeles un no augšstlbiem norāvu viņas VISAS.
Pirmo reiz.
Nebija tik traki, brālis palīdzēja noraut :D :D tas atvieglināja procesu.
gan jau kāda spalviņa pamanījās izsprukt no izraušanas, tās es vakarā bez žēlastības dušā noskuvu (devil) :D
Man besī ārā matiņi, man viņi tādi melni, baigi redzami (e) Tad nu nesen nebija ko darīt izrāvu ar pinceti :-D Bet no nabas uz leju uzradās sarkanas pumpas no izraušanas (t)
Tad lūk - epilācija uz kājām (būs drīz atkal, jo biju pārtraukusi, man tai nepietiek pacietības parasti (s) ), un, kā jau minēju - pincete 8-) :-P
Ņam ņam-pastāsti par cukura vasku. Man ir tāds darba grafiks, ka bieži sanāk pārcelt vaksiņu, un pie manas meistares baigas rindas, domāju pati mājas kaut kaa...
http://cosmo.lv/mine/forum/21/topic/69254/?rand=744569426 :-) youtube arī var atrast vairākus video. Ja Tev ir elektriskā plīts, tad varu pastāstīt sīkāk.