Izkratīt sirsniņu

Reitings 17
Reģ: 28.03.2011

Sveikas, dāmas!

Tātad, lieta tāda, ka man ir attiecības ar puisi vairāk kā pusotru gadu. Protams, ir bijušas visādas klapatas, bet mūsu attiecības bija tiešām jaukas. Bez scēnām, puisis gādīgs, mīļš. Viņš man jau no paša sākuma teica, ka ir kā atvērta grāmata- ko domās, to teiks. Arī, ja ir iepatikusies cita meitene utt. Runājām arī par krāpšanu un te viņš teica, ka nepieņem krāpšanu nekādā gadījumā, jo, jau jau mīl, tad nav vajadzības krāpt.

Bet par ko īsti ir stāsts. Vakar vakarā kāds velns mani dīdija ieiet viņa draugos, paskatīties vēstules. Nu ok, tā fiksi ieskrienu un dabūju vienkārši belzienu pa pieri. Atklājās, ka viņš ir mani krāpis. Viņš mācās citā pilsetā, tur arī tas noticis. Uz otru meiteni man vispār nav nekāda naida, jo izskatās, ka arī viņu viņš ir čakarējis un pamatīgi sāpinājis. Un tas viss ir noticis tajā laikā, kad man bija diezgan nopietnas problēmas ar veselību un arī ģimenē bija problēmas - tieši tad, kad visvairāk vajadzēja viņa atbalstu...

Vispār biju pārsteigta, ka man vispār nenāk raudiens. Vienkārši sirds visu laiku dauzās nenormāli.

Tagad viņam vēl neko neteicu, ar mokām izliekos, ka viss kā parasti - gribu sagaidīt, kad viņš atbrauks mājās, lai sejā pateiktu visu, ko tagad par viņu domāju.

Kā viņš šo laiku varēja mierīgi man skatīties acīs un teikt, ka mīl mani?!

Es atzīšos - kādreiz arī man ir ieskrējusi prātā doma par nelielu neuzticību, bet ne vairāk kā skūpstiem. Vienmēr uzreiz šo domu izmetu no galvas, jo nespētu otram nodarīt tādas sāpes..

Ko es galu galā gribētu no jums - kā tikt galā ar to sajūtu, kad vienkārši jūtos, kā pēdējā muļķe? Kā maza, naiva meitenīte, kas ticēja, ka mīl,ciena un ir uzticīgs? :( Vienkārši jūtos zemāka par zāli..

01.06.2011 14:21 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
:-D Kā man patīk šie "godīgie" puiši,kas tik smuki runā-ja būs vēlme aiziet pie citas,tad es to pateikšu u.tml.Nu skaidrs,ka tā NEKAD nenotiks,es pati ar to saskāros - puisis teica,ka nekad tā nenotiks bez izrunāšanās,pabrīdināšanas,kā tad!!! (e)
Puiši ir ļoti labi aktieri,jo viņa zina kā labāk šīs lietas izdarīt,pateikt,lai meitene turpinātu viņiem ticēt,bet,kā jau minēja meitenes,uzticēties var TIKAI SEV! :-)
Tāpēc noteikti būs labāk,ka šis puisis no tavas dzīves pazudīs,neliecies ne zinis par viņu un būsi daudz laimīgāka nekā tagad! ;-)
01.06.2011 15:30 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Stulbākais ir tas ka mēs esot attiecībās nekad nevaram zināt kā ir patiesībā - mūs krāpj vai nē :-/
Man piemēram bail no tā kā daudzām, ka pati esi uzticīga bet Tev aiz muguras otrs cilvēks Tevi "čakarē".
Un to Tu uzzini tikai pēc ilga laika..
Jo protams kurš gan uzreiz tā atzīsies ka ir "paslīdējusi kāja" . Skumīgi bet nu..
01.06.2011 15:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Neviens jau neies teikt, ka krāpis. Es savējam gan pateicu "Ja jūti, ka attiecības brūk vai arī tev pret mani vairs nav nekādu simpātiju, tad saki uzreiz". Krāpšanas tēmu neaiztieku principa pēc - negalvoju pati par sevi, kur nu vēl par kādu citu. Nevajag no cilvēka spiest sulu ārā un gaidīt kaut kādu mistisku uzticību atlikušā mūža garumā. Tāpēc jau bieži meitenes raud spilvenā - jo ir no otra gaidījušas vairāk, nekā viņš ir spējīgs dot. Mums piemīt tendence idealizēt.
01.06.2011 15:42 |

Reitings 744
grr, neciešu šitos "pareizos". (e)

gadus atpakaļ mans pirmais puisis atzinās,ka mani ir krāpis, jo sirdsapziņa mocījusies, zinot to,ka esmu godīga pret viņu. tikai viņš atzinās, tā teikt, mazliet par vēlu, jo pāris dienas atpakaļ biju atdevusi viņam savu godu, ja tā var teikt. :D lūk, tas bija kretīnisma kalngals. :D

tikai es biju naiva un muļķe vēl,jo nespēju pārdzīvot, likās,ka tik svarīgs viņš man ir. pēc laiciņa jau ar vēsāku prātu par to domājot, man tiešām sevis bija no sirds žēl, jo patiesībā tieši viņš man sabojāja kādus 2 gadus no manas dzīves. :-/

šādi puisi paši vien ir zaudētāji, viņi neaptver,ko palaiž garām. tā bija arī ar manu ex - viņam ir viena meitene pēc otras, jā, viņš ir pieprasīts, bet viņš pats bieži vien ir teicis, ka ir nelaimīgs, vienkārši nemāk būt kopā. es gan teiktu, ka necenšas. bet, pats vien vainīgs.
01.06.2011 15:50 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
a vinjam tas vienreiz gadijaas vai taa ilgaak vinjam tur kaut kas ar citu bija?

a vinjhs tikai buchojaas vai paarguleeja??

es noteikti iesaku izrunaaties.piedot vai nee,ir tavaa zinjaa.bet vajag izrunaaties nevis pakjert mantas un skriet prom..aiziet vareesi arii peec sarunas.
01.06.2011 16:02 |

Reitings 30
Mani krāpa ļoti ilgi, bet es biju naiva muļķe un ticēju visam ko tas vīrietis man teica. Šādi pagāja 3 gadi. Un uz beigām es laikam pieaugu, un sāku sevi vairāk mīlēt, uzzināju par viņa pēdēju gājienu un viss. Punkts. Raudāju kādu nedēļu,tad nedēļu pārdzīvoju un viss - jūtas bija pārgājušas. :-)
Muļķis ir tikai viņš,ka palaida garām tik jauku un uzticīgu meiteni kā tu! ;-)
01.06.2011 16:25 |

Reitings 17
Tille - satikušies viņi klubiņā. Un cik, saprotu vismaz vienu reizi ir pārgulējuši. Ja tas būtu tikai pliks sekss, varbūt es nejustos tik stulbi, bet viņš ar to meiteni pēc tam vēl tā vienkārši saticies, mīļojis, čubinājis. Un, ka viņam ir draudzene laikam pateica pēc kāda laika. Un meitene bija domājusi, ka būs, kas vairāk par vienas nakts sakaru, so bija ļoti satriekta un sāpināta. šis vēl gribēja ar viņu vienkārši draugi pēc tam būt, bet viņa viņu pasūtīja.
01.06.2011 16:49 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
izsaku līdzjūtību. negribu pat iedomāties, kā jūties, jo zinu, kā ir uzticēties otram un ticēt, ka ir tā saikne un ka pastāv uzticība. vilties tādās lietās ir traģēdija. taču nevaino sevi, tu esi laba meitene, tu biji uzticīga, un kāds cits būs tevi pelnījis vairāk.
01.06.2011 16:52 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
fuck, jutu lidzi, merglis.
01.06.2011 16:52 |

Reitings 2310
cinnamon,jaa..tad ir stulbi.
jo man liekas,ka vieglaak ir paarciest,vot,ka taa sanaaca un vinjhs nemaz nezin vinjas vaardu utt...bet veel tikties...taa emocionaalaa saite ir stulba.
man besii,ja manam draugam uzrodas kaada drushka,kas tur vnk baigi sirdi krata un taa taalaak..bet ja veel shitaada,ar ko bijis sekss..es nez...
nu laikam jau labaak pasaki ,ka visu zini,un ka nav jeega no taadaam attieciibaam...
01.06.2011 17:15 |

Reitings 17
Tille - es negribu attiecības ar viņu turpināt. Es viņam vienkārši vairs neuzticētos nekad kā agrāk. Es pat tagad nespēju iedomāties, ka viņš mani apskauj, kur nu vēl kas vairāk - visu laiku tā doma, ka viņš to otru meiteni skūpstijis, glāstijis. Nē, paldies, to es nevaru.
01.06.2011 17:21 |

Reitings 2310
saprotu..jaaa.nu tad...noveelu tev skaistu jaunu dziivi,un,baac,tagad tak ir vasara..ar puishiem viens divi var iepaziities. :)
01.06.2011 17:24 |

Reitings 17
Tille - paldies tev. Grūti būs pierast pie domas, ka tagad esmu viena. Bet nu gan jau ar laiku.
01.06.2011 17:31 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Cinnamon skyp- Es tevi apbriinoju..tieshaam.. daudzas meitenes nevar paardziivot to un dod nez cik iespeejas un piedod peec taadaam lietaam.. Bet tu esi stipra...Prieks par Tevi :)
Turies..tas meerglis nav tava mazaa pirkstinja veerts..

Atradiisi sev citu un daaaaudz labaaku, par sho (l)
01.06.2011 17:49 |

Reitings 17
cruella - godīgi sakot, man ir bail, ka tas ir tikai pagaidām. Neesmu jau viņam vēl teikusi, ka zinu. Bail, ka tad, kad satikšu dusmas noplaks un ļaušu sev bāzt batonus ausīs. Nē, esmu stingri apņēmusies visu beigt, bet bail no sāpēm, kad tas notiks... :(
Man pēc dabas ir mīksta sirds, kas man sagādā daudz problēmu, bet tiešām centīšos būt stipra.
01.06.2011 17:57 |

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009
ehhh. šitie saldie meli: ''Saulīt, ja man iepatiksies kāda cita, es apsolu, ka es uzreiz tev to pateikšu. Es tev nelikšu ciest.'' Es arī noticēju. Bet vai bija vērts? Nebija. Atzīšos, bija mana pirmā mīlestība, labi, vēl ir. Bet.. Nu jau tieši šodien kopš šķiršanās ir pagājuši 2 mēneši, viegli nav, bet trakākais ir aiz muguras. Un es ticu, ka esi stipra un sevis cienoša meitene - neļauj sev ''spraust batonus'' ausīs. Nevajag kāpt divreiz uz viena un tā paša grābekļa. Ne velti mēdz teikt: izdarīja vienreiz, izdarīs arī otro reizi..
Un ticēt nevar tiešām nevienam, izņemot sev ;-)
01.06.2011 18:10 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Galvenais nepadodies un nelaujis tam,ka vinsh tev saskalos smadzenes sev par labu!!
Tureeshu iikskus par Tevi:) (l)
01.06.2011 18:12 |

Reitings 17
Paldies, cruella. Tiešām uzreiz kļūst labāk, kad jūt atbalstu. (:
01.06.2011 18:15 |

Reitings 11
Reģ: 28.05.2011
Cinnamon sky, tāda bija tava puiša izvēle.
Kad viņš stūķēs tev batonus ausīs, paturi prātā, ka ja kaut ko tādu piedosi vienreiz, tad visticamāk pienāks arī nākamā reize.
Veiksmi! ;)
01.06.2011 18:30 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Tomēr tik neaizsargātas, naivas un aklas mēs esam, kad iemīlamies, neatkarīgi no tā, cik stipri cilvēki esam :-/
es neesmu nekad krāpta vai arī varbūt neesmu to zinājusi, bet tik daudz savādākas nodevības esmu piedzīvojusi, ka pat nezinu, kas ie sliktāk! :-( grūti sadzīvot ar tādām sirdssāpēm, un ar katru dienu kļūst arvien grūtāk..
ceru,ka jūs esat stiprākas par mani un ātrāk tiksiet tam pāri!
01.06.2011 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits