idioti pilna pasaule!
tas man atgadina,ka skatijos wienu raidijumu kriewu ''berns buri'' wai kka ta saucas.. tur wispar bija kkaads wajprats. kaut kada chuhna pasvaldiba pat wienai meiteneitei bija sponsorejusi buri.. tas tiesam bija pretigi ko tur radija!
Jā, es noteikti te nāku, lai izglītotu pārējās par latviešu valodas alfabēta burtiem un to pielietojumu! (l) Un vēl tāāā gribu par to kašķēties, jā. Taču elementāra cieņa pret savu valodu, ne? ;-)
Ciena pret Valodu.. Jezin!
Es tacu nerakstu ta Vienmer un Visur.. sis ir forums kur Varu briVi izteikt saVas domas un nedomaju seit par pareizrakstibu!
Saja portala ir ari kaut kas tads par ko kadreiz nepiesienas?
Man personīgi ir vienalga kā raksta, galvenais, lai domu varētu uztvert. Es arī esmu pieradusi, piemēram, skaipā nelietot garumzīmes, lai tik ātrāk tekstu varētu uzrakstīt, nu un? Man liekas, ļoti daudzi tā dara - ērti, ātri! :-) Un šitais ir tikai parasts forums, ne latviešu valodas stunda, tā ka.. ;-)
Jā, parasts forums. Ļoti precīzi pateikts, manuprāt. Man, piemēram, absolūti netraucē un ir pilnīgi vienaldzīgi, kā kurš raksta un kā kurš dzīvo. Katram taču savas vērtības, un, manuprāt, manā jautājumā par rakstību nebija nekā tāda, ko sauktu par "piekasīšanos". Tīri interesanti, ka joprojām ir cilvēki, kuriem tas nerūp..