guten īvning, es rakstu BD un izklaidējos, šonakt jāpabeidz :) darba vēl pietiekoši, nakts gara, un ir lieliska motivācija - ja šonakt pabeigšu, rīt varēšu ar vienu savu friends with benifits izklaidēties :)
es pa pusei spārnos :D
Pabeidzu savu supernepopulārā personāža referātu uz rītdienu...Neesmu īpaši par sevi pārliecināta,jo tāds tēmas iegrābiens man nebija bijis...Tāpēc arī neesmu tā 100% spārnos par pabeigšanu :D
Bet šodienas referāts gan forši tika noprezentēts.
Tagad laikam iešu gulēt :D
Veiksmi rakstīšanā! :)
Es arī te. It kā taisījos gulēt, jo esmu nogurusi, bet uzdūros vienam rakstiņam, kurā apspēlētā tēma man diez vai ļaus tik vienkārši aizmigt.. Cik gan maz vajag, lai kārtējo reizi apšaubītu savu vērtību sistēmu.
Es tagad sapņoju par ēdienu :D
Jau divas dienas turos ļoti labi- redzēs kas būs rīt :) Kā gribas ēst- tā dzeru ūdeni... bet visu laiku uz tualeti sanāk skraidīt :D
Esmu tik šausmīgi uzbarojusies, ka man pat negribas citiem rādīties... kā tāda maza cūciņa (e)
Jollya skaties ka atsakot eest neuzmetas svars dubultiigi!eest vajag un ir jaaeed!!!!svaru taccu var dabut nost gardak eedot un vairak kustoties!
ir jau paari pusnaktij un tagad nosuutu beidzot savu darbu,kur tik un taa jaaliek pasniedzeejai uzgaidiit,prieksslikumi tik viegli nerakstaas :-D
Arlabunakti meitenes ;-)
Aisse veiksmi tev :-)
Jaukum, es jau ēdu :) Bet pēdējo savu gadu laikā mana ēšana pārvērtās par rīšanu... Un pieļauju, ka man jau 15 lieki kg ir (e) esmu īsa, un man jau 3kg par daudz var redzēt- tad iedomājies, kā ir ja tik daudz ir (t)
Mans paradums bija ēst vēlu vakarā- un ēdu es visu kas ir slikts :-D
Hei, diena jauka! :) Kūpošu galvu uzrakstīju kontroldarbu, zināju visu, bet laika nepietika, jo kaimiņiene visu laiku konsultējās :D :) Bet kā būs, būs
Paciemojos, dikti nāk miegs, bet vēl gribu pataisīt mājasdarbu.
Un nevaru beigt domāt par Ušakovu :-| Turu visus īkšķus, lai viņš tiktu uz pekām... tieši 7dien no rītā twitterī lasīju, ka viņš pošās uz lielo skriešanu (brīnījos, vai tiešām viņš būtu gatavs pusmaratonam), un ta nu noskrēja... :-/