Pirms kāda laika pasūtīju kleitu, atnāca
1) pavisam citā tonī, it kā līdzīgs tonis bet tumšāks un nesmuks neizteiksmīgs
2) audums bija nekvalitatīvs
aizsūtīju atpakaļ un vairs no turienes nesūtīšu, nav vērts arī cenas ziņā nav vērts ;-)
Jau kādus gadus 2 pasūtu drēbes no asos. Tur ir gan labas, gan ne tik labas lietas. Jāskatās cenu. Uz brīnumiem tur var necerēt - par 20 mārciņām nenopirksi super kvalitatīvu un skaistu kleitu.
Bet kurpes, kuras es kaut kad no asos sūtīju, bija manas mīļākās. Esmu sūtījusi džemperi džekam, arī riktīgi labais bija, derēja, krāsa tāda pati, super izskatās.
esmu daudz ko pasūtījusi, gan lētaku gan dārgāku, nekad nesmu vīlusies. Ļoti laba lapa, un izmēri sakrita laikam centimets , centimetrā!
Arī draudzenēm patīk
bet kā ir ar apavu izmēriem??? Kā tos precīzi noskaidrot pēc tas tabulas???
Es šaubos starp 4UK un 5UK, Latvija ir 36/37.
3UK noteikti bus pa mazu, jo ir mēģināts...
Varbūt kadai ir pieredze tieši ar šiem izmēriem vai varbūt kada var man palidzēt?? :)))
Es pasūtīju melnu kleitu ar volāniņu apakšā,esmu vairāk kā apmierināta,jo kleita atnāca daudz skaistāka nekā bildē :)Un uzvelkot vispār izskatījās lieliski!Kleita atnāca ļoti laicīgi-apmēram nedēļa un divas dienas! Bet tā kleita gan skaitījās tāda diezgan kvalitatīva jo bija diezgan dārga,nezinu gan kā ir tieši ar tiem asos ražojumiem,ko viņi taisa paši!