Kas man vainas?

Reitings 50
Reģ: 29.01.2009

čau meitenes, mani jau labu laiku nomāc viena problēma 8-) respektīvi es nepatīku nevienam puisim, par mani nekad nevienam nav nekādas intereses un es tiešām nesaprotu kāpēc, jo es neesmu ne neglīta, ne resna nedz arī ar kādu kroplību. Manuprāt esmu vnk simpātiska meitene, nedz diži skaistāka par citām, nedz arī neglītāka par citām. Kad aizeju uz kādu klubiņu es sēžu malā un skumji vēroju pārīšus, kas dejo, pat mans draudzenes, kas ir gluži tādas pašas meitenes kā es dejo! Nē, es jau tikai priecājos par viņām, bet man arī gribas....Esmu mēģinājusi smaidīt un koķetēt, bet common tie puiši parasti pieiet pie manas draudzenes un tad es sajūtos pavisam dumi 8-) Nav arī mugurā man k-kādi kankari, man patīk smuki ģērbties, esmu izmēģinājusi arī apģērbties vienkāršāk, bet nekas nemainās! Vārdu sakot es esmu darījusi visu ko,kas nāk prātā.... kad prasu citiem, lai pasaka, kas pie velna man par vainu, tad neviens arī nevar pateikt! Lkm jāsamierinās, ka nekad nevienam neinteresēšu (t) un tā ir visur, ne tikai klubiņos. Vrb jums ir ideju, kas par vainu man?

17.05.2011 16:28 |

Reitings 50
Gemini, es jau trešo gadu mācos dejot, tiesa gan citas dejas, bet man ar dejošanu nav problēmas, tajās retajās reizēs, kad uzdejoju vnm saņemu komplimentus par to, ka labi dejoju, tā kā tas pie vainas noteikti nav ;)
17.05.2011 17:30 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Elfija., nē, nedomāju,ka tā tava vaina, bet par to,ka nelūdz dejot kopumā.
Man atkal tā ir par visiem 100 mana vide, bet man nepatīk kopā dejot šādas dejas (laukos jau atdejojusies parasti esmu) un tad,kad kādiem 5 atsaku, pārējie pat nemēģina :-D
17.05.2011 17:32 |

Reitings 192
Reģ: 17.11.2010
No savas pieredzes teikšu tā, nav svarīgi, ko tu dari, dejo vai sēdi, ļoti svarīgs ir skatiens. Gan tas, kāds tas ir, gan tas, kur tas vērsts, utt. Kopumā, ko tu ar skatienu spēj izteikt vai gluži otrādi - nespēj :-)
17.05.2011 17:50 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Pilnībā mana situācija, vārds vārdā :-D
Reāli, es jau ilgu, ilgu laiku cenšos atkost, kas tad īsti varētu būt ar to manu attieksmi, esmu visvisādi mainījusies, gājusi vienkārši ballējoties, neieciklējoties uz to, ka būtu kādu `jānokoļī`, esmu gājusi izklaidēties arī diezgan nopietnākā garastāvoklī, tomēr ar smaidu uz lūpām. Un draugi saka, ka esmu gatavais enerģijas lādiņš! Taču nekā..
Kaut gan pati nesen domāju atkal par šo tēmu, un vispār diezgan dīvaini, varbūt man nav tā harizma, kas citām, jo reiz bij tā, ka biju ievērojusi vienu čali skolā, kurā mācījos, viņš it kā arī uz manis skatījās un tā. Domāju, ka ievērojis. Tad, vienu dienu viņš bija skatījies mani draugos, domāju, kāda starpība, nu ko, uzaicināšu. Sākām sarakstīties un tad es viņam skaidroju, kas gan es īsti esmu, jo viņš zināja, ka tikai mācos vienā skolā ar viņu. Bet, kad stāstīju teica, ka nekad nebija mani ievērojis, tad nu sapazināmies kārtīgāk arī sagājām kopā un šis reiz teica, ka es esmu ļoti feina meitene, un kāpēc gan, ne reizi mani īsti skolā nebija pamanījis. :-D Kaut gan es esmu diezgan enerģiska, starpbrīžos klasē nesēdēju, gāju ārā, daudz smējos, pašai liekas, spilgta personība, bet še Tev! Un tad nu sāku domāt.. bet varbūt ar to nepietiek, varbūt es neesmu cilvēks pie kā cenšas pieķerties un, ko ievēro? Jo, lai cik spilgta personība savā attieksmē es nebūtu, tomēr ir lietas, kas mani nomāc, un varbūt reiz tur tā vaina ir.. Tādēļ arī neviens Tevi neievēro, jo iekšēji pats jūties kā pelēkā pele. Nu es tā, aptuveni par sevi un savu viedokli! ;-)
17.05.2011 18:10 |

Reitings 50
Skorrrrpione, Tu atkal vārds vārdā uzrakstīji par tām iekšējām sajūtām, ko jūtu arī es :D Tā kā vaina lkm būs tajās problēmas, kas iekšēji nomāc (t) Tikai tad jau sanāk, ka vajadzīgs esi tikai tad, kad viss ok, eh, koks ar diviem galiem...
17.05.2011 18:22 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Es atkal laikam neredzu klubos taas vientuljas meitenes! Visām vienmēr apkārt vīrieši spieto, neviena nesēž bez uzmanības.
17.05.2011 18:47 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man it kā nav tā, ka nepievērš uzmanību, bet noturēt viņus nemāku!pēdējo divu gadu statistika liecina,ka ir aptuveni 3-10 randiņi un "čau"!Un zinu,ka mana vaina!TAPĒ,KA ES PŪŠOS PAR KATRU SŪDU, NEKAD PIRMĀ NEKĀDU ZIŅU nedodu utt..sorry, negribu pārrakstīt :-D
17.05.2011 18:50 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
cik man puiši skaidrojuši,kāpēc smukās sēž malās vienas, jo vnk liekas aizņemtas, vnk ej dejot ar draudzenēm bariņā un ķer puišu skatienus, nevis skaties grīdā itkā gaidot savējo, ā un jā, sapņu prinči uzreiz var neizskatīties pēc prinčiem
17.05.2011 19:00 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Elfinja - eh, es vairs nezinu, ko darīt.. Nav pat idejas, kā no šīm iekšējām izjūtām tikt galā. Nezinu. Varbūt jārunā ar ādu psihologu, ar kuru spēšu izrunāt problēmu, kas man traucē dzīvot, bet, par kuru man nav ne jausmas, ka tā varētu būt :-D
Tiešām nezinu.. Drīz manai pelēkajai, iekšējai pasaulei klāt vēl nāks depresija par to, ka nevaru nocopēt nevienu puisi. :-D
17.05.2011 19:27 |

10 gadi
Reitings 1063
Man atkal ir tā,ka es speciāli neapmeklēju ne kādus klubus, ne pasākumus, jo esmu iedzīta tāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāādos kompleksos. Kāpēc? Jo man smird deguns :D
Bet puišus tas itkā neaizbiedē, jo laikam iedzēra pa daudz :D
17.05.2011 19:31 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Tu raidi tādu enerģijas vilni- ka atkal neviens mani negribēs. ja nemainisi nomāšanu,tad ja kādu pievlksi,tad tikai tā pat domājošu ,diemžēl.
17.05.2011 19:34 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
esmu ievērojusi, ja esmu pārāk lielā bariņā ar meitenēm puiši nenāk klāt, bet nu divatā ar draudzeni tad jau nāk :-D Nu jā dažreiz man uznāk pūcīgais un pasēžu malā, bet parasti jau draudzenes neļauj sēdēt malā ;-)
17.05.2011 19:36 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
visa pamatā ir attieksme pret sevi un apkārtējiem... iestāsti sev ka Tu patīc puišiem/vīriešiem un galvenais NOTICI tam! :-)
17.05.2011 19:47 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Varbūt puiši jūt, ka tu neesi no meitenēm, kuru ir viegli dabūt.
Klubos puiši pārsvarā nemeklē meitenes nopietnām attiecībām, tāpēc mēģina iepazīties ar tām, kuras izskatās "vieglākas".
17.05.2011 19:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka ta varetu but attieksme,sejas izteiksme.Kadreiz viriesus baida sievietes ,kas izskatas loti labi-tadas ka modeles zurnalos,jo biezi vini pasi nav ne tuvu tam limenim-virietis nevelas but situacija ,ka "nevar pavilkt"!Biezi sis tiksanas ta ari paliek -viena vakara ,jo ka teicu-virietim bail!
Man kaut ka liekas,ka tu neesi no sis "operas"-tomer kaut kas ir tads...varbut tiesam centies but tada vairak atverta,kadreiz gerbsanas stils ari ir -vai nu "aizvesturisks",vai parak "cacigs"...! |-)
17.05.2011 20:21 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nu man uzreiz ienāca prātā tāds variants, ka tu esi pārāk augstās domās par sevi un redzi sevi savādāk, nekā redz citi.. Respektīvi, pieņem varbūtību, ka tev ir kaut kāds sejas defekts, kas vīriešiem nešķiet pievilcīgs.
Jo tā jau ir - spogulī mēs visu mūžu redzam vienu seju, pie kuras esam pieraduši, tāpēc neliekas, ka varbūt mēs esam kroplīgas, neglītas vai tamlīdzīgi.... :/

Un tagad lūdzu neapvainoties visām, visām dzīvajām būtnēm, kas par to aizdomājas. :D Var jau būt, ka konkrēti tu, tu, tu un tu esi superskaistums. :D
17.05.2011 23:11 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Cukurvāvere, galīgi nesapratu Tavu domu gājienu...

Vislielākos uzmanības apliecinājumus esmu saņēmusi dienās, kad ne par ko neuztraucos un jūtos lieliski pati savā ādā, un kad ne doma nav prātā par to, lai kādam iepatiktos.
Pirms kaut kur ej, apstājies, uzsmaidi mājās savam burvīgajam spoguļattēlam un skrien baudīt dzīvi. Aizmirsti par savu slepeno misiju nocopēt džekus :D Esi pašpārliecināta egoiste, jo tas apbur :D
18.05.2011 00:32 |

Reitings 1705
varbūt Tu pārāk iespringsti uz puišu iegūšanu. Atslābsti, izbaudi atpūtu, dejo un labi pavadi laiku ar draudzenēm, jo visforšāk taču ir, ka Tu nevis kādu nomedī ar saviem centieniem, bet ka kāds Tevi pa kluso ir ievērojis, jo Tu esi bijusi laimīga pati par sevi :)
18.05.2011 00:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits