Kate, ja vienreiz biji ielikusi savu īsto bildi, tad es domāju, ka varētu tevi atpazīt! Protams, varbūtība ir visai maza, jo izrāde ir lielajā zālē, daudz cilvēku un tā (t) Noteikti padalīšos ar iespaidiem!
Ņamsi, pirmais dops ir krietni pirms Talsiem, man teica, ka, dodoties virzienā no Rīgas, uz Talsiem pat nav jēgas braukt jādodas uzreiz uz konkrēto skatu punktu! Tāpēc domāju, ka pilsētā mēs varētu būt, ja neko nejaucu, ap 12. Žēl, žēl :-)
Wiki, nē, man viendabīgi tumši brūni mati, kas tagad ir krietni gaišāki, pat blāvi. Nepatīk jau ļoti, bet, ja nevēlos dzeltenus matus, ir vērts pastaigāt tādai.
Chocoo, samulsu, tiešām! Paldies liels :-) Es varu iedomāties tikai vienu cilvēku, kas varēja par mani tik labi izsacīties un paldies viņai (l) Džolija? Tāpēc, ka brilles noteikti :-P
Starp citu, kino gardēdēm noteikti iesaku noskatīties http://www.forumcinemas.lv/movie/6851/ Bijām ar Vesperu otrdien! Ja pirmie iespaidi bija tādi neskaidri, tad tagad filma jau lēnām "nosēžas" un, jā, patīk, ļoti! Eleganta, gaumīga, nedaudz sirreāla, traģikomiska, bet tajā pat laikā- iz'dzīves.