sveikas! kāda piedalīsies 21. maija jūrmalas velomaratonā? kādu distanci ņemsiet, 14km, 60km, 126 km? ir doma piedalīties tajos 60km, bet neesmu pārliecināta vai tas man ir pa spēkam.. :-D
man bija tāda doma, ka varētu nākamnedēļ ar riteni izmēģināt nobraukt tos 60km pa mežaparku, man ir tas verķis (lkm saucas velosipēdu dators) , kas rāda cik km esi nobraucis , cik ilgā laikā, plkst utt.. nu jā, ja nespēšu tomēr, tad iešu uz tiem 14km. žēl, ka nav alternatīva piem 30km :-/
60 km pa asfalta ceļu (cik sapratu no kartes) nav nekas traks. Katram pa spēkam. Tomēr ieteiktu iepriekš pabraukt, lai nav tā ka nav braukts visu ziemu un tagad pa taisno 60 km :-D
Es pati nepiedalīšos, līdz Jūrmalai man tālu ko braukt. Ar riteni labprāt braucu vasarā, ļoti patīk. ;-)
ehh, nu nezinu vai katram tie 60km pa spēkam. :-D man bail, ka būšu tāda "tizlā" ar savu kalnu riteni.. man liekas, ka tur visi būs tādi sportisti ar saviem šosejas monstriem, a es kā jau teicu tizlenīte ar kalnu riteni :D
Esmu braukusi ar riteni līdz savām otrajām mājām, kas no Rīgas ir kādi 40km. Ātri nebraucu - nu tā normāli. Man tas prasīja kaut kur nedaudz zem divām stundām.
Tad nu skaitiet pašas, vai varēsiet tik ilgi mīties.
Kur ir kāda informācija par šo maratonu?
Bailarina, runājot par to ķiveri, manuprāt, ķivere ir nepieciešama, bet ne obligāta. tāpat tevi laidīs tur bez ķiveres, jo neviens tur neuzņemas atbildību par tevi, ja ar tevi kkas notiek. :-D
Bailarina, runājot par to ķiveri, manuprāt, ķivere ir nepieciešama, bet ne obligāta. tāpat tevi laidīs tur bez ķiveres, jo neviens tur neuzņemas atbildību par tevi, ja ar tevi kkas notiek. :-D