Sveikas!
satiku vienā pasākumā vienu interesantu indivīdu, taču kad uzzināju, ka vinjam ir draudzene, tad, protams, nekādas flirtējošās situācijas necentos radīt. tad nu vakara gaitā viņš pats sāka pievērst uzmanību, viss baigi jauki, sīkumos nav vērts izplūst... bet nu viena lieta, ko viņs pateica, man lika aizdomāties, vai tiešām nav iespējamas perfektas (vismaz nosacīti) attiecības starp sievieti un vīrieti, jo viņam tik tiešām ārēji tādas ir, taču viņš teica, ka visu laiku krāpjot savu draudzeni, viņš viņu mīlot, taču viņam patīkot vēl nez cik meitenes. un viņš teica, ka noteikti viņu apprecēšot un bla bla, turklāt vēl pieminēja, ka visi vinjam pazīstamie pāri viens otru krāpj un iet pa kreisi un vēl nez uz kurām pusēm. es nez, vai nu esmu atpalikusi vai vecmodīga, vai vnk neizprotu vīriešu domu gājienus, vsp man sāk likties, ka normālu čaļu vnk vairāk nav. vai nu arī tgd šis variants skaitās normāli- nekādu monogāmo attiecību, pat tad ja viss ir ļoti labi- seksuālā un garīgā saskaņa ir, bet vienalga meklē citas vāveres. kā vsp ir iespējams uzticēties vīrietim, jo bezmaz vai pēc šī čaļa noklausīšanās liekas, ka visi ir vienā maisā liekami, tā ir vīriešu daba??
padalieties ar savām domām un pieredzi šajā sakarā. 8-)