Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Svētku cienasta ideja

 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009

Sveikas :)

Tētis palūdza, lai uztaisu viņam uz svētkiem kādu interesantu cienastu, ar ko pacienāt kolēģus darbā. Kādas kūciņas, saldo vai sāļo torti vai tml.

Pametiet idejas ;-) Vīriešu kolektīvs 20 cilv, nekad neko tik lielam skaitam neesmu taisījusi :D Būtu labi, ja nebūtu virtuvē jāpavada ilgāk kā puse no dienas :-P

27.04.2011 16:21 |
 
Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Kotletes. :-D
Vispār man ar Tevi būs cita runāšana, vakarā aizrakstīšu draugos. :-)
27.04.2011 16:29 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
uzcep burkānu torti..pasmaga gan būs, ja 20 cilvēkiem, bet garrrda gan :-)
27.04.2011 16:32 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
paldies par idejām. kotletes laikam nederēs :D ņam, Tev varbūt ir links uz īsto burkānu torti? ;-) izklausās interesanta

es tā padomāju, ka labprāt kaut ko no tešlas uztaisītu, tas ir ātri, lēti, un vienmēr viņa sanāk laba :D tikai ko ?
27.04.2011 16:49 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
no tešlas tiešām var sataisīt daudz ko, gan saldu, gan sāļu.
pīrādziņus ar gaļu, banānmaizītes utt.
27.04.2011 16:51 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Ņam ņam - Tu esi brīnummeitene!!!!! (l)
Varbūt Tev ir vēlme un laiks kaut kad uzrakstīt sarakstu ar visādiem ēdieniem(saldiem, sāļiem), kādi Tev zināmi un gardi - receptes tad jau pati atradīšu :)
Ja piekrīti, tad mans e-pasts ir [email protected]
(zinu Tavu blogu, bet tur nav tik daudz ēdienu, kā Tu šeit vienmēr mini!! :) )
27.04.2011 16:51 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Luxurie - mazās kotletītes ar sēmuškām..
kotlešu masā iejauc sēmuškas(protams, nolobītas) un sacep mazas bumbiņas - baigi gardi. Vari sataisīt kā uzkodas, uz kociņiem - kotletīte, siers, rupmaize, mazais ķirštomātiņš :)
27.04.2011 16:52 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
starpcitu, banānmaizītes ir ļoti vienkārši pagatavojamas - sagriež tešlu 4 vai 6 kvadrātiņos, uzliek banāna gabaliņu, cukuru un kanēli, un aizloka ciet divus stūrīšus, pārsmērē ar olu un cep 10 minūtes.

savukārt no sāļā vari uztaisīt, piemēram, lavašu.
27.04.2011 16:53 |
 
Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Atvainojos par offtopic, bet izmantošu izdevību, kad Luxurie te ir parādījusies.
Vai no tevis joprojām var iegādāties keratīnu? :)
27.04.2011 16:54 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Lux, aiznes viņiem savus saldos suši, Tu jau droši vien tagad pro to pagatavošanā :-D

man nav links uz "manas" burkāntortes recepti, jo vēl neesmu nekur likusi. Uz kuru datumu Tev vajag? Man pašai sagribējās, varētu uztaisīt un ielikt blogā :-)
27.04.2011 16:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Diize, paldies, bet tik traki jau nav (s) :-D
27.04.2011 16:59 |
 
Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
Ja taisi burkānkūku, šī ir fantastiska recepte. Indiešu variants, jo klāt nav olu :-) un var pielikt kurkumu, lai labāk pārstrādājās kviešu milti :-)
Burkānu kūka.
750g burkāni smalki sarīvēti
150g sviests (saldkrējuma)
175g cukurs
125g rozīnes
125g kokosriekstu skaidiņas
125g valrieksti
175g skābais krējums
600g kviešu milti
1 (30g) paciņa cepamā pulvera
valriekstu aplej ar karstu ūdeni, lai būtu mīksti un varētu saspiest putriņā. Tad visu saber vienā traukā un saimaisa. Mīklai jābūt tādai ne šķidrai, bet ne arī pilnīgi cietai. Atstāj nedaudz krējumu, ko uzliet virsū (glazūrai), kad kūka gatava. Var virsū uzbērt arī veselus, izmērcētus valriekstus. cep 180C temp. apm. 35 40 min.
27.04.2011 17:03 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nē, nopietni, es vēlos no Tevis :)
Ja vien Tev ir gribēšana drukāt..
Piemēram, saraksti kaut kad visus, kurus atceries un tad kad atceries vēl kādu ēdienu, iemet atkal man e-pastā :)
un vispār, Tu varētu avu bloga adresi man atsūtīt uz e-pastu, savādāk visu laiku kaut kur pazaudēju (s)
Paldies!! :)
27.04.2011 17:04 |
 
Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
No ši daudzuma sanāks viena dziļā cepampanna :-)
27.04.2011 17:04 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Diize, ok, ok, ja atcerēšos, man tagad jāpazūd no šejienes. Zini, varbūt labāk Tu man uzraksti uz [email protected], tad jau gan jau kaut ko sarunāsim. ;-)

P.S.Tā manis pieminētā burkānkūka ir pavisam savādāka, kā šeit aprakstītā. Manējai ir 2 kārtas, starp tām vēl superņammīgs pildījums, pa virsu glazūra un marmelādes gabaliņi. Damn, pilna mute siekalu :-D Lux, ja Tevi iekārdināju, Tu jau zini, kā mani atrast :-D :-D
27.04.2011 17:08 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
oo, pladies, paldies :)

kotletes man nederēs, jo tā ēšana no rīta, pirms darba :D

ņam ņam, es tos saldos sushi tā arī neesmu vairāk taisījusi :D cienastu man vajag 5dien no rīta, traucēšu arī Tevi par burkānkūku, to recepšu daudz, esmu apjukusi 8-)

banānmaizīšu ideja arī super, varētu arī tās bonusiņā :-)


magdalēna, jā, var. raksti uz [email protected] :)
27.04.2011 17:28 |
 
Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Uzrakstīju :)
27.04.2011 17:38 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
atbildēju ;-)
27.04.2011 18:01 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
no saldetas kartainas miiklas var pagatavot gardu struudeli vai piiraadinjus ar feta siera pildiijumu!
vel taccu ir saaljie grozinji kuros vari iepildiit salatinjus-tuncha vai siera!
27.04.2011 21:04 |
 
Reitings 879
Reģ: 29.01.2009
var kāda apstāstīt, kādas (apmēram, protams :-D ) ir burkānkūkas garšas īpašības? jau sen gribu uzmeistarot - vajag kādu pozitīvu dzinējspēku :-D
27.04.2011 21:17 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
mmm taa gruuti aprakstiit bet viennoziimiigi atskjiras no paareejaam,ierastajam tam kreemiigajam!tada gaisiiga un garda viennoziimiigi!
27.04.2011 21:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!