Sveikas meitenes.
Man ir uznācis brīdis,kad nezinu ko īsti iesākt.:( Ir tā,ka manam puisim ir ļoti daudz draudzenes,kas ir meitenes.Tas protams nebūtu nekas,jo man arī ir draugi,kas ir puiši,bet ir viena tāda "īpaša" meitene no to viņa draudzeņu loka.Viņš ar viņu iepazinās,kad vienreiz bijām pašķīrušies,es nezinu vai viņam kaut kas ar viņu ir bijis vai nē.Viņš protams apgalvo,ka nē.Bet es vienreiz atradu viņa telefonā dzejoļus,kurus viņa viņam bija sūtījusi.Un vispār pēc iņas attieksmes redzu,ka viņa tikai tēlo parasto "draudzeni",lai gan patiesībā ir jūtas viņai pret manu puisi.Parasti,kad sāku kaut ko par viņu viņam teikt,ka man viņa nepatīk utt,tad beigās palieku muļķes lomā.Tā itkā es būtu kaut kāda greizsirdīga histēriķe.Un viņa tikai tēlo,ka vēl mums laimi utt,bet es taču redzu ka tā nav.Vakar atkal sastrīdējāmies dēl viņas,un viņa viņam ieteica lai viņš padzīvo bez manis,ka viņam vajagot satikties ar viņas,viņa viņu vienmēr atbalstīsōt utt. Es vienkārši nezinu ko man darīt.Gribu rīkoties gudri,nevis būt tās muļķes lomā,kas nezin ko ir sadomājusies:( Varbūt jums ir bijusi līdzīga situācija?