Vai kādam nav pazīstams/i tādi cilvēki, kuri paskatoties uz bidi var pateikt, kas ar to cilvēku ir noticis?!? Man paziņa stāstīja, ka Tukumā esot tāda tante, kurai vajag tikai vīrieša bildi un viņa par viņu var pastāstīt. It kā jau neesmu īpaši ticīga uz tādām lietām, bet ir tik daudz paziņu, kam ir palīdzēts, tādēļ gribu tam ticēt. Gribu aizbraukt uz to Tukumu, bet pagaidām vēl neesmu saņēmusi datus ar adresi un telefona nr. Varbūt kāds Kurzemes reģinoā vēl zina kādu tādu cilvēku?
HARDLUXURY @ 26.02.2023 10:23Tik patīkami atvērt kādu vecu/ nebijušu un Interesanti diskusiju. Tik daudz vecu, neredzētu lietotāju, plašu domu pieplūdumu. Pilnīgs preststats “ietekmelji” diskusijai, kur kādas 10-30 čikas ar 100 profiliem nodirš influenceres, vai tās, kuras vnk besī vai apskauž.?. Vairāk šādas diskusijas cept kā šī!☺
jā! Kurzemes gals galvenokārt!Lorra @ 26.02.2023 10:48
Kādēļ gandrīz visas šīs tantiņas, sievietes nāk no Tukuma? ? Cik tad Tukumā tādu ir?
Cukurvāvere @ 09.10.2015 10:44Es tik zinu labas atsauksmes par Tukuma Regīnu. Strādā tieši ar bildēm.patīkama (runāju pa telefonu)
Zum @ 25.04.2011 21:29Es tieši Tukumā zinu sievieti Daila vārdā... es pie viņas iegāju, apsēdos, nevienu vārdu nesakot un viņa par mani pastāstīja visu... Es biju maigi izsakoties šokēta un izgāju raudādama.:D Man no tādiem cilvēkiem ir bail... man kaut kā netīk, ka man "redz cauri".Neesmu saņēmusies vēl pie viņas aizbraukt, bet zinu, ka vajadzētu un noderētu.
nazhu @ 25.04.2011 21:45es varu daudz pateikt,paskatoties uz bildi :-D :-D :-D